Δρακόντια μέτρα στο γάμο Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη - 15 σεκιούριτι περιφρουρούσαν το χώρο

Όλα όσα έγιναν στο γάμο που άφησε ιστορία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δρακόντια μέτρα στο γάμο Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη - 15 σεκιούριτι περιφρουρούσαν το χώρο

Κάτω υπό δρακόντια μέτρα και με 15 σεκιούριτι να περιφρουρούν το χώρο, έγινε ο γάμος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη μια ημέρα μετά τον Δεκαπενταύγουστο του 2004. Το love story τους έμεινε στην ιστορία, ενώ μπορεί σήμερα να ζουν χωριστά, ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις.

Με αφορμή την ημέρα που παντρεύτηκαν, η οποία καταφθάνει σε λίγες ημέρες, θα αναφερθούμε στο λαμπερό μυστήριο, αλλά και την πανέμορφη τελετή του ζευγαριού, η οποία ήταν από τις εντυπωσιακές της ελληνικής showbiz.

Αυτά είναι τα δρακόντια μέτρα που πήραν για το γάμου τους Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης

Ο γάμος τους έγινε δίπλα από τη θάλασσα και σε στενό οικογενειακό κύκλο . Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ήθελαν να τον κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό, ενώ είχαν πάρει δρακόντια μέτρα. Στην εκκλησία είχαν βρεθεί μόνο στενοί συγγενείς και φίλοι, ενώ έξω από την εκκλησία υπήρχαν 15 σεκιούριτι που περιφρουρούσαν τον χώρο ώστε να μείνουν μακριά οι ανεπιθύμητοι.

Εντύπωση μάλιστα, είχε κάνει η είδηση πως ο φωτογράφος που είχε κλείσει το ζευγάρι όπως έγραφαν τα δημοσιεύματα της εποχής, έμαθε για το που θα γίνει ο γάμος μόλις 2 ώρες πριν την τελετή. Στο πάρτι που ακολούθησε έδωσαν το παρών 300 καλεσμένοι.

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνη  σχέση

Αυτό είναι το εντυπωσιακό νυφικό που φόρεσε η Σίσσυ Χρηστίδου στο γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν μια απλή και πανέμορφη νύφη χωρίς υπερβολές και στρας, με ένα στράπλες νυφικό και ένα στεφάνι με λουλούδια στα μαλλιά ενώ ο Θοδωρής Μαραντίνης φόρεσε κι αυτός λευκό κουστούμι και μαύρη γραβάτα. Στην δεξίωση που ακολούθησε, η Σίσσυ άλλαξε φόρεμα, επιλέγοντας και πάλι λευκό, αλλά με τιράντες και ενσωματωμένη κάπα.

Από το γάμο του, το ζευγάρι απέκτησε δυο πανέμορφα αγόρια τα οποία υπερλατρεύει. Δείτε μέσα από φωτογραφία πόσο έχουν μεγαλώσει σήμερα.

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνη  σχέση