Λένα Δροσάκη: Η σύζυγος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη αποκάλυψε τον λόγο που εγκατέλειψε την Αθήνα!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λένα Δροσάκη: Η σύζυγος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη αποκάλυψε τον λόγο που εγκατέλειψε την Αθήνα!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έχουν γίνει πρόσφατα γονείς σε ένα αγοράκι και δεν σταματούν να μοιράζονται μαζί μας φωτογραφίες του. Η Λένα σε μια συνέντευξη της στην εφημερίδα secret αποκάλυψε πολλά για την μητρότητα αλλά και γιατί εγκατέλειψε την Αθήνα!

"Έχω έρθει στην Πάτρα για λίγο καιρό, κοντά στους γονείς μου, για να με βοηθήσουν. Έχει αλλάξει όλη μου η ζωή. Τώρα που το παιδί μεγαλώνει σιγά-σιγά, είναι πολύ ωραία και δύσκολα παράλληλα", ανέφερε.

Ακόμα αναφέρθηκε και στην βάφτιση του γιού τους!

"Λέμε να τον βαπτίσουμε του χρόνου. Νονά θα είναι μια φίλη μου. Ακόμη δεν έχουμε κανονίσει τίποτα. Θα του δώσουμε το όνομα του πατέρα του Αλέξανδρου, Αναστάσιος. Ο Αλέξανδρος είναι πολύ καλός μπαμπάς, τρυφερός και ασχολείται πολύ με το παιδί".

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η τρυφερή φωτογραφία από το πρώτο μπάνιο με το νεογέννητο γιο του

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έγιναν γονείς και η ζωή τους ολόκληρη έχει γεμίσει απέραντη ευτυχία και φως. Το όμορφο ζευγάρι έφερε στη ζωή ένα πανέμορφο αγοράκι και δεν έχει σταματήσει να μοιράζεται τρυφερά στιγμιότυπα με το νεογέννητο μωράκι τους στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Ιnstagram. O τρισευτυχισμένος νέος μπαμπάς Αλέξανδρος Μπουρδούμης πήγε πρώτη φορά για μπάνιο με τον γιο του και οι φωτογραφίες που ανέβασε "εριξαν" το Instagram.

Στις αξιολάτρευτες φωτογραφίες που ανέβασε ο αγαπημένος ηθοποιός φαίνεται το μωράκι του, η Λένα και ο ίδιος σε μία πολύ τρυφερή στιγμή. Δείτε παρακάτω τις γλυκιές φωτογραφίες από την ακόμα πιο γλυκιά νεοσύστατη φωτογραφία.

μπουρδούμης δροσάκη
μπουρδούμης

Baby boom στην ελληνική showbiz! Γέννησε η Λένα Δροσάκη

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για τη Λένα Δροσάκη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη καθώς πριν από λίγο έγινε γνωστή η είδηση πως η αγαπημένη ηθοποιός γέννησε και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Καλώς όρισες αγόρι μας! Περιμέναμε τον ερχομό σου μαζί με τη μαμά σου @lenakidrs κι ήρθες και μας έκανες τρισευτυχισμένους!» έγραψε στη λεζάντα ο ηθοποιός.

Εμείς του ευχόμαστε να ζήσουν οι τρεις τους ευτυχισμένοι!