Ιωάννα Τούνη: Έφτασε και ήδη ξεπέρασε τους 600.000 followers - Χαμός με την ανάρτηση της!

Εσύ την είδες;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη: Έφτασε και ήδη ξεπέρασε τους 600.000 followers - Χαμός με την ανάρτηση της!

Η Ιωάννα Τούνη είναι ομολογουμένως το πρόσωπο του ίνσταγκραμ οι φωτογραφίες τις βάζουν φωτιά και κάθε μέρα μαζεύει όλο και περισσότερους followers τώρα ξεπέρασε τους 600 χιλιάδες και οδεύει για το εκατομμύριο!

Η όμορφη Ιωάννα με μία δημοσίευση της στον προσωπικό της λογαριασμό θέλησε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που την ακολουθούν και τους ρώτησε ποια ήταν η πρώτη φορά που την ακολούθησαν και γιατί.

Στα σχόλια έγινε πανικός και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για την ίδια και ότι το αξίζει να έχει τόσους ακόλουθους μιας και το προφιλ της είναι πολύ ψυχαγωγικό και ευχάριστο.

Η όλο ροζ φωτογραφία που ανέβασε για να ευχαριστήσει όσους την ακολουθούν έκανε πανικό και τα σχόλια έπεφταν βροχή! Δείτε και την φωτογραφία που μέσα σε λίγες μόνο ώρες μάζεψε 100.000 like!

τούνη 600 χιλιαδεσ followers

Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη που ξετρέλανε το Instagram - Εσύ την έχεις δει;

Η Ιωάννα Τούνη είναι μια από τις πιο λαμπερές και εντυπωσιακές κοπέλες της showbiz αυτή τη στιγμή. Το χαμόγελο, η αύρα και η ενέργεια της είναι κυρίως αυτά που την χαρακτηρίζουν και που την έχουν κάνει τόσο αγαπητή στο κοινό. Αυτό όμως που συζητείται περισσότερο για την Ιωάννα είναι οι εκθαμβωτικές της φωτογραφίες στο instagram, που καθημερινώς το "ρίχνει" με τις πόζες και το styling της.

Καθημερινά μας επιβεβαιώνει πόσο δυνατή και ακομπλεξάριστη γυναίκα είναι και ότι παρόλο που έχει βιώσει αρκετά άσχημες εμπειρίες, δεν το βάζει ποτέ κάτω και κάθε φορά βγαίνει όλο και πιο δυνατή από τις ατυχίες της ζωής.

Το προφίλ της Ιωάννας στο instagram είναι ακριβώς αυτό το προφίλ που ζηλευόυμε όλες και που θα θέλαμε και εμείς να έχουμε ένα αντίστοιχο. Κάθε φωτογραφία της είναι απλά μοναδική και πρωτότυπη, πράγμα που παίρνει και την ανάλογη ανταμοιβή, μιας και συνοδεύεται από μια θύελλα θετικών σχολίων και αντιδράσεων. Δες εδώ την φωτογραφία που άγγιξε τα 100,000 likes!

Η καινούργια φωτογραφία της μας άφησε για ακόμη μια φορά με το στόμα ανοιχτό. Έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ήδη πάνω από 80,000 likes! Έχει επιλέξει ένα ζευγάρι εντυπωσιακές λευκές μπότες, ένα στενό σκουρόχρωμα μίνι φόρεμα με τα braids της να ολοκληρώνουν τέλεια την εμφάνιση της. Για το σώμα της, μην μιλήσουμε πάλι, είναι γνωστό ότι διαθέτει με διαφορά ένα από τα καλύτερα κορμιά που έχουμε δει ποτέ.

Δες παρακάτω την φωτογραφία: