GNTM 3: Ο Παναγιώτης Πέτσας αποκάλυψε ποιος πιστεύει πως θα κερδίσει!

Κάτι θα ξέρει...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Ο Παναγιώτης Πέτσας αποκάλυψε ποιος πιστεύει πως θα κερδίσει!

Ο Παναγιώτης Πέτσας μίλησε στο Καλύτερα δεν γίνεται για την συμμετοχή του στο GNTM 3 και μάλιστα έκανε τις δικές του προβλέψεις για το ποιος πιστεύει πως θα είναι ο μεγάλος νικητής!

Ο πρώην παίκτης είχε αρκετά μεγάλες προσδοκίες αλλά τελικά μάλλον κάτι δεν άρεσε στους κριτές.

Όταν ρωτήθηκε ποιος πιστεύει πως θα κερδίσει το φετινό διαγωνισμό είπε:

«Πιστεύω πως το φετινό GNTM, θα είναι ο Ανδρέας. Έχει μπει πολύ δυναμικά, έχει ένα πολύ δυνατό χαρακτήρα… και το θέλει πολύ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Πέτσας. Δείτε ακόμα το πρόσωπο έκπληξη που θα μπει στο παιχνίδι!

Η σύντροφος του Ηρακλή από το GNTM 3 βρίσκεται στο J2US!

Μια αποκάλυψη έκανε σήμερα το πρωί το Έλα Χαμογέλα σχετικά με την σύντροφο του Ηρακλή από το GNTM 3, η οποία από οτι φαίνεται βρίσκεται στο J2US!

To μοντέλο του GNTM 3 ξέρουμε πως βρίσκεται σε σχέση με μια χορεύτρια η οποία όπως αποκάλυψε το Έλα Χαμογέλα, βρίσκεται μέσα στα πόδια τους!

«Το Just the 2 of us έχει και άρωμα Gntm μέσα. Ο Γρηγόρης Μπάκας τι ανακάλυψε; Ανάμεσα στις χορεύτριες ποια νομίζετε ότι είναι; Είναι η κοπέλα του Ηρακλή, που είναι στο Gntm, που ψάχναμε και ήταν μέσα στα πόδια μας», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Σταματόπουλος.

GNTM 3: Ερωτικό τρίγωνο - Ήρθε ο Ηρακλής να τα διαλύσει όλα!

Πολλές φήμες ακούγονται τελευταίως για την ήδη ύπαρξη όχι μόνο ενός ζευγαριού στο σπίτι, αλλά και ενός ερωτικού τριγώνου!

Σύμφωνα με την εκπομπή "Ευτυχείτε" ο Σήφης έρχεται κοντά με την Μαρινέλα, αλλά μπαίνει ανάμεσά τους ένα τρίτο πρόσωπο!

Ανάμεσά τους θα μπει ο… Ηρακλής! Συγκεκριμένα, ο Σήφης θα τσακώσει τον Ηρακλή να φιλά τη Μαρινέλα μέσα στην κουζίνα, όμως δεν γνωρίζει κανείς αν αυτό το απόσπασμα έχει κοπεί στο μοντάζ ή θα προβληθεί!

Οι ερωτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου μόλις άκουσε την είδηση για το ερωτικό τρίγωνο στο GNTM ήταν πραγματικά το κάτι άλλο!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: