Ναταλία Γερμανού: On air η αποκάλυψη για το παρελθόν - "Μου έχουν κάνει πρόταση γάμου..."

Ποιος;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: On air η αποκάλυψη για το παρελθόν -

Η Ναταλία Γερμανού στην σημερινή εκπομπή 25/10 του Καλύτερα δεν γίνεται έκανε μια αποκάλυψη για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχτεί! Μάλιστα απο ότι φάνηκε δεν ήταν λίγες!

Ειδικότερα αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε με μικρότερης ηλικίας άντρες και είπε χαρακτηριστικά:

“Είναι ωραίο πράγμα οι σχέσεις με νεότερους άντρες, τουλάχιστον εγώ έχω περάσει πάρα πολύ καλά. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου. Δεν σκέφτηκα όμως ποτέ να παντρευτώ κανέναν από αυτούς.

Κάνεις τη σχέση, την ευχαριστιέσαι για όσο διαρκεί, όμως πάντα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι υπάρχει ημερομηνία λήξης. Έχω δεχτεί πρόταση γάμου από παραπάνω από έναν άνδρα, αλλά του εξηγούσα ότι θα το μετανιώσει”, δήλωσε η Ναταλία Γερμανού. Να σημειώσουμε πως η Ναταλία Γερμανού επίσης, αποκάλυψε το τέλος της από την τηλεόραση.

Ναταλία Γερμανού: Η ατάκα μπροστά στις κάμερες για την ηλικία της - «Είναι ταλαντούχα, είναι...»

Μια απίστευτη ατάκα μπροστά στις κάμερες ακούστηκε για την ηλικία της Ναταλίας Γερμανού. Την συγκεκριμένη λοιπόν ατάκα «πέταξε» η Μαρία Ιωαννίδου.

«Τρελαίνομαι για τη Ζωζώ, μπράβο της. Τρελαίνομαι για τη Ζωζώ, είναι σύμβολο. Είναι συμβολική η Ζωζώ, τη χαίρομαι, τη θαυμάζω, την αγαπώ. Ντροπή σε όσους κάνουν αρνητικά σχόλια, λίγο σεβασμό, έχει μία ιστορία η γυναίκα, ό,τι και να κάνει είναι πάρα πολύ ωραίο...», είπε αρχικά.

Όσο για την ηλικία της Ναταλίας Γερμανού όταν ρωτήθηκε είπε: «Η Ναταλία δεν έχει πρόβλημα με την ηλικία της. Τη λέει…»! Και ενώ περιμέναμε να ακούσουμε την ηλικία της Γερμανού, η Μαρία Ιωαννίδου είπε: «Δεν ξέρω πόσο είναι. Είναι ταλαντούχα, είναι Γερμανού τα έχει όλα φανερά...».

γερμανού ηλικία

Έμεινε «κάγκελο» η Γερμανού στον αέρα της εκπομπής - «Δεν θέλει η Ναταλία να κάνει παιδί»

Κατά την διάρκεια της εκπομπής της, μια δήλωση έκανε την Ναταλία Γερμανού να μείνει "κάγκελο" όσον αφορά το αν θέλει να κάνει παιδί η όχι.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου προχώρησε σε άκρως αποκαλυπτικές δηλώσεις:

«Έχω απωθημένο τον Φρέντυ Γερμανό. Φυσικά τώρα έχω τον Δημήτρη, να ‘ναι καλά, τον αρραβωνιαστικό μου, όπως τον λέω. Αλλά ο Φρέντυ ήταν κάτι διαφορετικό. Μου έχει λείψει πάρα πολύ από τη ζωή μου ένα παιδί. Ήταν τεράστιο λάθος που δεν έκανα ένα παιδί. Θα μπορούσα να έχω κάνει και παιδί και καριέρα. Η δουλειά μου ήταν ο λόγος που δεν έκανα παιδί. Έχω κάνει πέντε εκτρώσεις.

Έμενα έγκυος κι έλεγα… την επόμενη σεζόν, κάτσε να κάνω μια εκτρωσούλα τώρα γιατί μου έτυχε μια πολύ σημαντική πρόταση… Αν είναι δυνατόν! Προσπαθήσαμε με τον Φρέντυ με εξωσωματική και εκεί που πέτυχε, αρρώστησε… Δεν θέλει και η Ναταλία να κάνει ένα παιδί κι έτσι δεν συνεχίζεται το όνομα και η ιστορία»! Δείτε τι σχολίασε για τις δηλώσεις του Αλέξη Γεωργούλη!

Αυτό το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και έκανε την παρουσιάστρια να «παγώσει» δίχως να ξέρει τι να πει. Έτσι, οι συνεργάτες της προσπάθησαν να τη βγάλουν από τη δύσκολη θέση.

Τελικά, είπε: «Αισθάνομαι μία αμηχανία… Δεν ξέρω ποτέ ποια έκφραση να πάρω όταν συμβαίνουν αυτά…»!