ΣΚΑΙ: Επέστρεψε η Αναταστασοπούλου στον αέρα του Σήμερα - Δεν αναφέρθηκε στην απουσία της

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Επέστρεψε η Αναταστασοπούλου στον αέρα του Σήμερα - Δεν αναφέρθηκε στην απουσία της

Επέστρεψε μετά από 2 ημέρες απουσίας στον αέρα της εκπομπής Σήμερα, η Μαρία Αναστασοπούλου. Ωστόσο, όταν είπαν το πρώτο καλημέρα στον ΣΚΑΙ δεν αναφέρθηκε καθόλου στο λόγο που βρισκόταν εκτός αυτές τις ημέρες.

Βέβαια, την περασμένη εβδομάδα από "σπόντα" αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος που ο Δημήτρης Οικονόμου εμφανιζόταν και μετέφερε μόνος του, όλες τις ειδήσεις της επικαιρότητας.

Η παρουσιάστρια έλειπε καθώς κάποιοι συνάδελφοι της στην αίθουσα σύνταξης είχαν ύποπτα συμπτώματα κορωνοϊού και λόγο του ότι καθόταν δίπλα σε έναν από αυτούς, για προληπτικούς λόγους έκανε το τεστ που βγήκε αρνητικό.

Στην έναρξη της εκπομπής η Μαρία Αναστασοπούλου δεν αναφέρθηκε στην απουσία της από την εκπομπή, ενώ ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον Δημήτρη Οικονόμου που σήμερα έχει τη γιορτή του.

Ραγδαίες εξελίξεις με την Τατιάνα Στεφανίδου μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ

Λίγους μήνες μετά την οριστική αποχώρηση της Τατιάνας Στεφανίδου από το δυναμικό του ΣΚΑΪ, φαίνεται πως είναι ραγδαίες οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό της μέλλον και με την πολυσυζητημένη συμφωνία που έχει κάνει εδώ και καιρό με το Mega.

Πριν από μερικές εβδομάδες είχε γίνει γνωστό πως η παρουσιάστρια ήταν έτοιμη να ξεκινήσει την προετοιμασία της νέας της εκπομπής στο Mega. Συγκεκριμένα, το κανάλι έχει δώσει τα χέρια μαζί της προκειμένου να αναλάβει ένα μέρος της πρωινής ζώνης, ανάμεσα στο Κοινωνίας Ώρα Mega και το Πάμε Δανάη.

Αυτές είναι οι ραγδαίες εξελίξεις με την Τατιάνα Στεφανίδου μετά την αποχώρησή της από το ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life ωστόσο, όλα δείχνουν πως μέχρι στιγμής υπήρχαν καθυστερήσεις εξ΄αιτίας διαφωνιών που υπήρχαν μέσα στο κανάλι. Οι ιθύνοντες του Mega αναφέρουν πως ο Πέτρος Μπούτος, ο οποίος ήταν διευθυντής προγράμματος και παραιτήθηκε πριν από μερικές μέρες, δε συμφωνούσε με την επιλογή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Τατιάνα Στεφανίδου εκπομπή νέα σεζόν

Μετά την αποχώρησή του από τον σταθμό ωστόσο, είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η προετοιμασία της νέας εκπομπής της έμπειρης παρουσιάστριας, η οποία θα επιστρέψει μετά από λίγους μήνες απουσίες.