Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποχώρηση έκπληξη από το GNTM 3 - Θα δυσαρεστηθούν οι τηλεθεατές

Δεν πάει το μυαλό σας! Ήταν φαβορί!

Αποχώρηση έκπληξη από το GNTM 3 - Θα δυσαρεστηθούν οι τηλεθεατές
News 26.10.2020 09:44
Από Ελένη Ζουγανέλη

Μια αποχώρηση η οποία θα δυσαρεστήσει πολλούς τηλεθεατές, πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια του GNTM 3. Μάλιστα, θα είναι έκπληξη, καθώς δεν θα την περιμένει κανείς.

Μπορεί να είναι φαβορί, ωστόσο η Βίκυ Καγιά και οι υπόλοιποι κριτές θα έχουν αντίθετη γνώμη με αποτέλεσμα να δει την πόρτα εξόδου του ριάλιτι.

Μετά το ρεπορτάζ που τον ήθελε να έχει απατήσει την σύvτροφό του μέσα στο σπίτι με την Μαρινέλλα - η οποία γράφεται πως είναι ζευγάρι με άλλο κούκλο από το GNTM - ο Ηρακλής πρόκειται να φύγει από το παιχνίδι.

GNTM 3 Ηρακλής αποχώρηση

Η σύντροφος του Ηρακλή από το GNTM 3 που θα αποχωρήσει, βρίσκεται στο J2US

Μια αποκάλυψη έκανε σήμερα το πρωί το Έλα Χαμογέλα σχετικά με την σύντροφο του Ηρακλή από το GNTM 3, η οποία από οτι φαίνεται βρίσκεται στο J2US!

To μοντέλο του GNTM 3 ξέρουμε πως βρίσκεται σε σχέση με μια χορεύτρια η οποία όπως αποκάλυψε το Έλα Χαμογέλα, βρίσκεται μέσα στα πόδια τους!

«Το Just the 2 of us έχει και άρωμα Gntm μέσα. Ο Γρηγόρης Μπάκας τι ανακάλυψε; Ανάμεσα στις χορεύτριες ποια νομίζετε ότι είναι; Είναι η κοπέλα του Ηρακλή, που είναι στο Gntm, που ψάχναμε και ήταν μέσα στα πόδια μας», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Σταματόπουλος. Δείτε ωστόσο τις αλλαγές που έγιναν στο Έλα Χαμογέλα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ίριδα Παπουτσή: Το παράπονο της για την Βίκυ και η αποκάλυψη για τα ζευγάρια - "Υπήρχαν βράδια που..."

Τριαντάφυλλος: Ξέσπασε στο Έλα Χαμογέλα για το J2US - "Πόσο bullying θα φάμε ακόμα;"

Share