Σίσσυ Χρηστίδου: Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στο Έλα Χαμογέλα

Τα πάνω κάτω στην εκπομπή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στο Έλα Χαμογέλα

Λίγο αφού ξεκίνησε τη σημερινή της εκπομπή, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να ανακοινώσει μερικές σημαντικές αλλαγές που θα γίνουν από εδώ και στο εξής στο Έλα Χαμογέλα, προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ήδη από εχθές άρχισαν να εφαρμόζονται τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και έτσι πολλοί άνθρωποι της τηλεόρασης προσπάθησαν να ακολουθήσουν το πλάνο και να κάνουν ορισμένες αλλαγές στις εκπομπές τους προκειμένου να περιορίσουν όσο γίνεται την εξάπλωση του επικίνδυνου ιού.

Για το λόγο αυτό, στο κλίμα της εποχής μπήκε και το Έλα Χαμογέλα, με την παρουσιάστρια να καλημερίζει σήμερα το κοινό και να εξηγεί τι αλλάζει από εδώ και στο εξής στην εκπομπή της.

Αυτές είναι οι αλλαγές που ανακοίνωσε η Σίσσυ Χρηστίδου για το Έλα Χαμογέλα

«Καλημέρα, μπορεί να μην φαίνεται αλλά και τα παιδιά τραγουδάνε τους στίχους. Καλώς ήρθατε στην εκπομπή, όπως βλέπετε η Ελένη και ο Κωνσταντίνος, σήμερα φοράνε τις μάσκες, είμαστε λίγο εναλλάξ. Προσπαθούμε και εμείς να προσαρμοστούμε με τα μέτρα, για την ώρα αυτή είναι η οδηγία που έχουμε δεχτεί από το κανάλι μας… Οπότε οφείλουμε να την τηρήσουμε και αυτό θα κάνουμε.

Σίσσυ Χρηστίδου Έλα χαμογέλα

Είναι τα πράγματα ρευστά και στην τηλεόραση και σε όλους, δεν ξέρουμε πως πρέπει να ανταποκριθούμε και να ενσωματώσουμε αυτά τα νέα μέτρα στη ζωή μας. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και ζητούμε και την δική σας κατανόηση», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου. Δείτε εδώ το τρυφερό στιγμιότυπο Βασάλου - Βαλαβάνη στο πλατό του Έλα Χαμογέλα.

Αμηχανία στο πλατό του Έλα χαμογέλα για την Σίσσυ Χρηστίδου - «Έγινε μία κουβεντούλα με τον Μάνεση»

Αμηχανία επικράτησε για λίγα λεπτά στο πλατό της εκπομπής Έλα χαμογέλα, με την Σίσσυ Χρηστίδου, όταν αποκάλυψε το τηλεφώνημα που έκανε στον Νίκο Μάνεση, το οποίο δεν ήταν πολύ... καλό.

Συγκεκριμένα, μετά το βίντεο που πρόβαλλαν στον αέρα με τον Νίκο Μουτσινά και το facetime που έκανε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου την ώρα της εκπομπής «έσκασε» η αποκάλυψη.

«Γιατί δεν παίρνουμε και εμείς τον Νίκο Μάνεση ρε παιδιά;», ήταν τα λόγια του Παύλου Σταματόπουλου, με την Σίσσυ Χρηστίδου να απαντάει ξαφνιασμένη: «Αμήχανο, έχουμε κάνει μία προσπάθεια επικοινωνίας. Έγινε μία κουβεντούλα δεν είναι πολύ εύφορο το έδαφος. Εντάξει, είναι ενημέρωση… Δεν θα σηκώσει το τηλέφωνο σου λέω… Δεν το βρήκε πολύ χαριτωμένο όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου».

Ωστόσο, η Σίσσυ Χρηστίδου, δεν ήθελε να αναφερθεί στο τηλεφώνημα που έγινε ανάμεσα τους, ωστόσο μετά την ατάκα που ειπώθηκε δεν γινόταν να μην μιλήσει.

Έλα χαμογέλα Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψη για Νίκο Μάνεση