Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

'Εκτορας Μποτρίνι: Φωτογραφίες ντοκουμέντο - Αψήφησε στην εκπομπή του τα μέτρα για τον κορωνοϊό

Απαράδεκτα πλάνα!

'Εκτορας Μποτρίνι: Φωτογραφίες ντοκουμέντο - Αψήφησε στην εκπομπή του τα μέτρα για τον κορωνοϊό
News 26.10.2020 10:46
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τα κρούσματα κορωνοϊού αυξάνονται παταγωδώς, τα όρια στενεύουν και οι περιορισμοί παρέα με τις απαγορεύσεις πάνε σύννεφο. Η μάσκα πλέον είναι απαραίτητη παντού, και όταν λέμε παντού εννοούμε και στις τηλεοπτικές εκπομπές. Κάποιες όμως φαίνονται να αδιαφορούν πλήρως για τον κανόνα αυτόν, με πρώτο να τους αψηφεί όλους τον Έκτορα Μποτρίνι! Και αυτό γιατί στην εκπομπή του, "Εφιάλτης στην Κουζίνα" δεν τηρεί κανένα μέτρο προστασίας, αντιθέτως... ορισμένα πλάνα είναι έως και αισχρά!

Τι κι αν φωνάζει ο Χαρδαλιάς για μάσκα και γάντια, τι και αν φωνάζει να τηρούμε σώστα τα μέτρα, τίποτα ο Μποτρίνι. Και όχι μόνο αυτός, ούτε και οι εργαζόμενοι στις ταβέρνες που επισκέπτεται. Σε κάθε εκπομπή, λοιπόν, έχει παρατηρηθεί ότι δεν τηρείται τίποτα και ανά πλάνο υπάρχει και τουλάχιστον μία παρέμβαση. Έφτασε στα όρια του ο Μποτρίνι. Πέταξε τα πιάτα και έφυγε!

Αν δεν μας πιστεύετε, δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες.

Μάσκα Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι

 Μέτρα τήρηση Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι

Κορωνοίός μέτρα Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι κορωνοιός

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι εκπομπή μέτρ

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι μάσκα στο στόμα

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι μάσκα

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι μη τήρηση μέτρων

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι μέτρα

Εφιάλτης στη Κουζίνα Έκτορας Μποτρίνι

Πηγή: menshouse.gr

Εφιάλτης στην κουζίνα: «Άφωνος» ο Μποτρίνι - Έργαζόμενοι έδιωχναν πελάτες και παρήγγελναν από αλλού

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 22/10 επεισόδιο της εκπομπής «Εφιάλτης στην κουζίνα». Συγκεκριμένα, ο Έκτορας Μποτρίνι «πάγωσε» μόλις είδε σε βίντεο, πως εργαζόμενοι του εστιατορείου, έδιωχναν τους πελάτες τους, ενώ παρήγγελναν να φάνε από αλλού.

Ο σεφ, βρέθηκε ένα ιταλικό εστιατόριο στον Κορυδαλλό και ο ιδιοκτήτης, Γκαετάνο, είναι πρώην καραμπινιέρος, με ελληνική καταγωγή. Ο ίδιος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, καθώς η προσέλευση του κόσμου έχει μειωθεί πολύ.

Αφού ο Έκτορας Μποτρίνι, δοκίμασε τα πιάτα και διαπίστωσε ότι το μενού είναι κάθε άλλο παρά Ιταλικό, οι μερίδες είναι υπερβολικά μεγάλες με την ποιότητα αρκετά χαμηλή, πήγε να ενημερώσει τους υπαλλήλους.

Όλα ωστόσο πήραν άλλη τροπή, όταν ο σεφ με τον Γκαετάνο, άνοιξαν ένα λάπτοπ και είδαν ντοκουμέντα από το εστιατόρειο. Συγκεκριμένα, είδαν τους εργαζόμενους σε διάλειμμά τους να παραγγέλνουν να φάνε από άλλο εστιατόριο αλλά και να διώχνουν πελάτες δηλώνοντας πως είναι κλειστά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έκτορας Μποτρίνι: Μιλά για τον αιφνίδιο χαμό του πατέρα του - "Ήταν τραγικό..."

Έκτορας Μποτρίνι: "Μου έχουν πετάξει ένα σωρό πράγματα στα γυρίσματα"

Share