Νατάσα Καλογρίδη: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο - «Μένουμε στην ίδια...»

Τι συμβαίνει ανάμεσα τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νατάσα Καλογρίδη: Όλη η αλήθεια για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο - «Μένουμε στην ίδια...»

Η Νατάσα Καλογρίδη, μίλησε για την σχέση που έχει κρατήσει σήμερα με τον πρώην σύντροφό της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Η ηθοποιός, με αφορμή την συμμετοχή της στο J2us, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day και παραδέχτηκε πως έχουν επαφές.

«Αυτή την περίοδο είμαι ελεύθερη… πολιορκημένη από το J2US. Φυσικά και έχουμε επαφές με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αφού ζούμε στην ίδια πολυκατοικία», είπε η Νατάσα Καλογρίδη.

«Να είστε καλά, πολλά φιλιά στην παρέα. Κύριε Παπανώτα, κύριε Παπανώτα, αυτά», ανέφερε στη συνέχεια κοιτάζοντας με άγριο βλέμμα την κάμερα και στέλνοντας ένα φιλί. Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο έζησε το θρήνο.

Νίκος Κοκλώνης: Η άγνωστη ιστορία με τον Βασιλάκο και τη Νάτασα Καλογρίδη

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένος στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αποφάσισε να διηγηθεί στην Κατερίνα Καινούργιου μία άγνωστη ιστορία από ένα ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει μαζί με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και τη Νατάσα Καλογρίδη.

Το J2US ξεκινάει αύριο και ο παρουσιαστής μίλησε σήμερα για όλα όσα πρόκειται να δούμε. Μάλιστα κάποια στιγμή εμφανίστηκε στην οθόνη η Νατάσα Καλογρίδη, η οποία αναφέρθηκε σε μία ιστορία που σχεδόν κανείς δε θέλει να θυμάται!

Μιλώντας στο Ευτυχείτε, η Νατάσα Καλογρίδη εξομολογήθηκε: «Ήμουν γυμνή, τυλιγμένη με κασμίρ κουβέρτα και μας έδωσαν πρόστιμο».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε κάποιες λεπτομέρειες για το περιστατικό: «Της έκανα συνέντευξη και ήταν γυμνή. Ήρθε ο διευθυντής του ξενοδοχείου και λέει «εσείς δεν κάνετε συνέντευξη, κάνετε πορνό». Λέω αφού έχει κουβέρτα πάνω της»! Παράλληλα, ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε και για την απουσία της Ελένης Τσολάκη από το show!