Ελένη: Δεν φαντάζεστε τι δώρο ετοιμάζεται να της κάνει ο Ματέο Παντζόπουλος

Πανάκριβο και δεν το ξέρει ακόμα κανείς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη: Δεν φαντάζεστε τι δώρο ετοιμάζεται να της κάνει ο Ματέο Παντζόπουλος

Η Ελένη Μενεγάκη σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα σε 3 έχει τα γενέθλιά της και θα γίνει 51 ετών! Ο Ματέο Παντζόπουλος, ο σύζυγός της, έχει φροντίσει ήδη να της κάνει ένα πολύ ξεχωριστό δώρο!

Για την ακρίβεια, η Ελένη έσβησε ήδη την τούρτα της, μόλις εχθές, στο αγαπημένο της Όναρ και η φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποθεώθηκε από όλους!

Το δώρο του Ματέο Παντζόπουλου στην Ελένη Μενεγάκη

Πληροφορίες του Youweekly.gr ωστόσο αναφέρουν πως ο Ματέο Παντζόπουλος έχει δρομολογήσει να κάνει ένα μαγευτικό δώρο στην Ελένη Μενεγάκη! Επειδή όλα αυτά με τον κορωνοϊό και ο φόβος της Ελένης - που είναι λογικό να φοβάται κανείς - δεν τους επιτρέπει να κάνουν ένα ταξίδι που πολύ θα ήθελαν, στο εξωτερικό ο Ματέο αποφάσισε να δραπετεύουν έστω και για μια μέρα εκτός Αθηνών, σε έναν κοντινό θα λέγαμε προορισμό για να κάνουν extreme sports!

Η Ελένη Μενεγάκη είχε δοκιμάσει να κάνει πριν από λίγο καιρό paragliding και η αλήθεια είναι πως είχε ξετρελαθεί οπότε... γιατί να μην δοκιμάσει κι άλλα;

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η περιουσία του συζύγου της, Ματέο Παντζόπουλου

Πριν από μερικούς μήνες ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα δημοσίευμα για την περιουσία που πρόκειται να κληρονομήσει ο Ματέο Παντζόπουλος, ο σύζυγός της λαμπερής Ελένης Μενεγάκη.

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz και παρόλο που επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αρκετές φορές έχουν βγει στην επιφάνεια λεπτομέρειες για τη ζωή τους.

Όπως λοιπόν έχει γράψει δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto, η περιουσία του Ματέο Παντζόπουλου αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Ο επιχειρηματίας, είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.

Από την άλλη, η περιουσία της Ελένης Μενεγάκη περιλαμβάνει την βίλα στα Μελίσσια, αξίας περίπου 4 εκατ. ευρώ, ένα ακίνητο στην Κηφισιά, η αξία του οποίου εκτιμάται στις 600.000 ευρώ, ένα τεσσάρι διαμέρισμα στο Ελληνικό αξίας 400.000 ευρώ, μια πολυκατοικία στην Κάρυστο (δείτε εδώ φωτογραφίες), της οποίας τα διαμερίσματα ενοικιάζονται, ένα εξοχικό στη Χαλκιδική, δέκα στρέμματα στην Κάρυστο και ένα οικόπεδο στη Βοιωτία, αξίας 250.000 ευρώ.