Δούκισσα Νομικού: Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση για τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη

Δεν το φανταζόταν κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δούκισσα Νομικού: Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση για τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη

Γιορτή έχει σήμερα ο σύζυγος της Δούκισσας Νομικού, Δημήτρης Θεοδωρίδης και η ίδια έκανε μια απίστευτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από τους followers της!

Για την ακρίβεια η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ο Δημήτρης ξεδίπλωσε το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, στον κήπο του σπιτιού τους ο οποίος είναι και τεράστιος

Αυτό είναι το βίντεο της Δούκισσας Νομικού για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Δείτε εδώ και μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού!

Η ανακοίνωση που έκανε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στους γονείς της Δούκισσας Νομικού

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους, μία πολύ σημαντική ανακοίνωση που έκανε πριν από μερικά χρόνια ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στους γονείς της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και πολύ συχνά επιλέγει να συνομιλεί με τους followers της σε ερωτήσεις που έχουν να της κάνουν για την προσωπική της ζωή.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε ο Δημήτρης Θεοδωρίδης στους γονείς της Δούκισσας Νομικού

Πρόσφατα η παρουσιάστρια πραγματοποίησε ένα Q&A και εκεί δέχθηκε τις ερωτήσεις των ακολούθων της. Μία από αυτές αφορούσε το πώς ανακοίνωσε στους γονείς της τον αρραβώνα της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

“Ο Δημήτρης το ανακοίνωσε. Πριν μου κάνει την πρόταση γάμου, μίλησε με τον πατέρα μου για να του ζητήσει το χέρι μου”, ήταν η απάντηση της Δούκισσας Νομικού στον follower της.

Στο ίδιo Q&A μάλιστα, η Δούκισσα Νομικού πέταξε μία σπόντα για το τρίτο παιδί της. Δείτε εδώ τι είπε.

Δημήτρης Θεοδωρίδης Δούκισσα Νομικού