Big Brother Spoiler: Ο αρχηγός αυτής της εβδομάδας θα είναι ο... - Θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι

Αυτός θα κερδίσει το μεγάλο δωμάτιο!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother Spoiler: Ο αρχηγός αυτής της εβδομάδας θα είναι ο... - Θα φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι

Ο Βασίλης Γρηγορόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή Love it ποιος είναι αυτός που θα πάρει την αρχηγία στο σπίτι του Big Brother για αυτήν την εβδομάδα και ποιες νέες κόντρες θα δημιουργηθούν, φέρνοντας τα πάνω κάτω στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, αρχηγός θα βγει ο Χρήστος Μακρίδης, ο οποίος κατάφερε να νικήσει τον Δημήτρη Πυργίδη και να κατακτήσει ο ίδιος το προνόμιο της αρχηγίας.

Ο αντιδήμαρχος όμως θα καυγαδίσει, όπως αποκαλύφθηκε, με την Άννα Μαρία και θα της κάνει έντονη παρατήρηση που κοιμάται στο σαλόνι.

Τέλος δεν θα έχουν αυτή τη βδομάδα οι τσακωμοί, καθώς η Σοφία και η Ραμόνα θα έχουν έντονη λογομαχία εξαιτίας κάτι που ειπώθηκε στο live της Παρασκευής. Τι αποκάλυψε η Χριστίνα για το ροζ βίντεο;

Δείτε το spoiler για την δοκιμασία που περιμένει τους παίκτες:

«Βόμβα» για το Big Brother - Η μεγάλη αλλαγή που θα βγάλει... 2 νικητές

Σαν «βόμβα» έσκασε μια νέα είδηση για το Big Brother, σχεδόν δυο μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι. Ωστόσο η μεγάλη αλλαγή που έγινε γνωστή, έφερε την ανατροπή, καθώς θα δούμε στο τέλος 2 νικητές.

Συγκεκριμένα, στα τέλη του Νοέμβρη η παραγωγή του Μεγάλου Αδελφού, αποφάσισε να κάνει μια ψηφοφορία, από την οποία θα βγουν ποιοι παίκτες που έχουν αποχωρήσει θα μπουν και πάλι στο σπίτι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο περιοδικό Τηλέραμα, οι παίκτες αυτοί όμως δεν θα διεκδικήσουν το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ αλλά κάποιο άλλο μεγάλο δώρο, ενδεχομένως ένα αυτοκίνητο. Με φίλο "έκπληξη" στο πλάι της η Χριστίνα σε φωτογραφία μετά την αποχώρηση της.

Big Brother: Χαμός στο σπίτι - Ο "καταραμένος" καναπές!

Νέες εντάσεις στο σπίτι του Big Brother με αφορμή έναν... καναπέ. Η συζήτηση ξεκίνησε ανάμεσα στη Ραΐσα και τον Παναγιώτη Βαρουξή για να καταλήξει σε έναν... ομαδικό καβγά!

Η ψηφοφορία κάθε εβδομάδα φέρνει νεύρα και εντάσεις αλλά αυτή τη φορά πήγε σε... άλλο επίπεδο καθώς βγήκαν υποψήφιοι παίκτες για πρώτη φορά και όπως πολλοί λένε έπεσαν οι μάσκες. Όσο περνάει ο καιρός στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, οι παίκτες βγάζουν στην επιφάνεια τον πραγματικό τους εαυτό.

Στον κήπο καθόταν η Ραΐσα, η Χριστίνα, ο Θέμης, η Σοφία Δανέζη και ο Δημήτρης Κεχαγιάς όταν εμφανίστηκε ο Παναγιώτης και η Σοφία του ζήτησε το λόγο που εκείνος εκνευρίστηκε όταν τους είδε να κάθονται με τον Δημήτρη Πυργίδη. Μεταξύ σοβαρού και αστείου ο καναπές και γενικότερα ο χώρος αυτός χαρακτηρίστηκε... καταραμένος. Ωστόσο, λίγο νωρίτερα έκτος εαυτού βγήκε η Ραΐσα και τα έκανε όλα γυαλιά καρφιά. Δείτε τον καυγά της Ραίσα με την Χριστίνα.