Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Η αποκάλυψη για το Kάτω Παρτάλι - "Διαβάζαμε τα σενάρια και..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Η αποκάλυψη για το Kάτω Παρτάλι -

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης βρέθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega και μίλησε για το τι γινόταν στο κάτω Παρτάλι όσο γινόντουσαν τα γυρίσματα.

«Είναι φοβερό ότι μιλάω με τη Δανάη γι’ αυτό που νιώσαμε γιατί κι εσύ ήσουν μέρος αυτού του παρταλιού, που ζούσες μέσω της μαμάς σου και όχι μόνο την επιτυχία, αλλά τη χαρά αυτής της δουλειάς.

Από την αρχή όλοι μας ήμασταν υπερήφανοι και καταλάβαμε εξαρχής διαβάζοντάς το όχι ότι θα γίνει επιτυχία, ότι είναι μια δουλειά που έλειπε και ότι θα μας κάνει όλους καλύτερους. Δεχτήκαμε όλοι με χαρά να είμαστε…

Και γνωρίζοντας κι εσύ την πραγματικότητα νομίζω ότι αυτή η συνειδητοποίηση του τι καλό μας έχει κάνει το Παρτάλι δεν λείπει από κανέναν από εμάς που είχε υπάρξει σε αυτό το σίριαλ. Διαβάζαμε τα σενάρια και γελάγαμε μόνοι μας. Στο δρόμο τότε γινόταν χαμός…», είπε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης. Συναγερμός στο Πάμε Δανάη, τι συνέβη;

Δανάη Μπάρκα: Έτσι υποστήριξε την μητέρα της όσο αφορά την γκάφα στο J2US - "Δεν σας κρύβω ότι..."

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε στην εκπομπή της Πάμε Δανάη για την γκάφα της μητέρας της στο J2US και πήρε δημόσια θέση στηρίζοντας της. Δεν δίστασε να αποκαλύψει και ποια είναι η πέτρα του σκανδάλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλεσε τον Τριαντάφυλλο "Γαρύφαλλο" στο live του J2US και ζήτησε συγγνώμη καθώς μπερδεύτηκε με την κομμώτρια της που λέγεται Γαρυφαλλιά.

«Τι ήταν αυτό που μας βρήκε; Έχουμε εδώ την πέτρα του σκανδάλου, τη Γαρυφαλλιά. Η Γαρυφαλλιά είναι αυτή που μας ετοιμάζει εμένα και τη μαμά μου χρόνια. Εμένα δε σας κρύβω, αν μου επιτρέπετε, too much. Υπερβολή όλη αυτή η παρεξήγηση. Εμένα ξέρετε πόσα άτομα με λένε Δάφνη; Όλοι δε μπορούμε να μπερδευτούμε να κάνουμε λάθη;

Γιατί τον είδα και την άλλη μέρα, βγήκε πάλι και σε άλλη εκπομπή και πολύ… Μπορεί πάντως να είναι ένας άνθρωπος σπουδαίος μουσικά, αλλά τώρα και να γίνει μια στραβή… Το συνέδεσε στην εκπομπή που εμφανίστηκε την επόμενη μέρα, με την προηγούμενη εβδομάδα και αυτό που έγινε με τη Δέσποινα Βανδή» είπε, μεταξύ άλλων, η Δανάη Μπάρκα.