Χάρης Βαρθακούρης: "Χείμαρρος" κατά του Παναγιώτη Βαρουξή - "Θεώρησα υπερβολικό..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Χάρης Βαρθακούρης:

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε για τον πανηγυρισμό του Παναγιώτης Βαρουξή στην αποχώρηση της Χριστίνας αλλά και για την διακοπή του live streaming στο Big Brother.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως δεν του άρεσε η αντίδραση του Παναγιώτη αλλά και πως δεν έχει καμία ιδέα για την διακοπή του live streaming.

«Θεώρησα υπερβολικό τον πανηγυρισμό του Παναγιώτη στην αποχώρηση της Κατερίνας. Εφόσον είναι και μια κοπέλα που έχει έρθει κοντά μέσα στο παιχνίδι. Θα ήταν ίσως πιο κόσμιο ο πανηγυρισμός του να είναι πιο συγκρατημένος. Τα αποτελέσματα τα ανακοινώνω με τυχαία σειρά.

Δεν έχω ιδέα για το live streaming. Για αυτό θα πρέπει να απευθυνθείτε στο κανάλι. Δεν είναι στις αρμοδιότητές μου. Ξέρω απλά ότι διακόπηκε όπως το ξέρετε και εσείς. Δε ξέρω τίποτα περισσότερο» εξήγησε ο Χάρης Βαρθακούρης. Δείτε εδώ του τίτλους τέλους του Παναγιώτη με την Χριστίνα.

Κατακεραυνώνει τον ALPHA o Χάρης Βαρθακούρης - «Το θεωρώ ατυχές και φάουλ ότι...»

Η κάμερα του Ευτυχείτε συνάντησε τον Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συνεργασία της συζύγου του, Αντελίνας Βαρθακούρη με τον ALPHA και όχι μόνο...

«Θεωρώ πως ο ALPHA δεν έχει φερθεί στην Αντελίνα δίκαια. Αυτό θα πω. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στη γυναίκα μου και μπορεί να φέρει εις πέρας οτιδήποτε της ανέθεταν. Το πιστεύω. Τώρα στη συγκεκριμένη ώρα, στο συγκεκριμένο κόσνεπτ και στο συγκεκριμένο κανάλι φέτος – και μιλάω σαν θεατής βλέπουμε ότι δεν τους κάθονται πολύ τα πειράματα», είπε αρχικά για τη σύζυγό του. Να σημειώσουμε πως η Αντελίνα μπλόκαρε τον Χάρη στο Instagram.

Για αυτό το λόγο ο Χάρης Βαρθακούρης κατακεραύνωσε τον ALPHA

«Άκουσα ότι ο ALPHA δεν έστειλε κάμερα σε κάποια εκδήλωση που ήταν τιμώμενο πρόσωπο η Ελένη Μενεγάκη, δεν γνώριζα ότι δεν κατέβασε και όλες τις εκπομπές της, άγνωστη η βουλή του κυρίου» πρόσθεσε,ο παρουσιαστής του Big Brother.

«Τι να πω τώρα… Αν με ρωτούσες να πω την άποψη μου, θεωρώ ότι είναι ατυχές και φάουλ. Όταν στέλνουν κάμερες όλα τα κανάλια και όταν ένας άνθρωπος έχει δώσει πολύ ψωμί σε αυτό το κανάλι».