Η Αντελίνα μπλόκαρε τον Χάρη Βαρθακούρη στο instagram - Τι συνέβη;

Ποια ήταν η αντίδραση του;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Αντελίνα μπλόκαρε τον Χάρη Βαρθακούρη στο instagram - Τι συνέβη;

Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή "Dot" και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σύζυγο του, Αντελίνα Βαρθακούρη και για το πρόσφατο μπλοκ που του έκανε στο Instagram.

Έχουμε δει τον τραγουδιστή και παρουσιαστή του “Big Brother” πολλές φορές να ενοχλείται και να καυγαδίζει με την αγαπημένη του δίχως αύριο, αλλά δεν παύουν να αγαπούν πολύ ο ένας τον άλλον.

Για ποιο λόγο όμως η Αντελίνα μπλόκαρε τον σύζυγό της, Χάρη και πως αντέδρασε αυτός;

«Τώρα η Αντελίνα με ακολουθεί. Πριν από ένα μήνα, όμως, ανέβασα ένα story. Μου λέει φέρεσαι σαν 15 χρονών και με μπλόκαρε. Τύπου δεν μπορώ να βλέπω τις αρλούμπες που ανεβάζεις και λες. Αδιαφορώ, γιατί ξέρω ότι την επόμενη, την μεθεπόμενη, δύο ώρες μετά θα με ξανακάνει (follow).», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Δείτε εδώ τα καρφιά που έριξε στον Alpha!

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το βίντεο:

Αντελίνα - Χάρης Βαρθακούρης: Μπήκαν στην κουζίνα για χάρη των παιδιών τους - Θα «λιώσετε» με την εικόνα

Για χάρη των παιδιών τους, η Αντελίνα Βαρθακούρη και ο σύζυγός της, Χάρης, μπήκαν στην κουζίνα και... μεγαλούργησαν. Με την εικόνα «έλιωσε» όλο το Instagram.

Η παρουσιάστρια στο λογαριασμό της, ετοιμάζει και προτείνει ιδέες, προκειμένου να βοηθήσει τις διαδικτυακές της φίλες που αντιμετωπίζουν καθημερινά το «τι να μαγειρέψω πάλι σήμερα».

Πριν λίγες ημέρες ωστόσο, η κόρη της, της ζήτησε να φτιάξει ένα γλυκό και αμέσως η Αντελίνα, μπήκε στην κουζίνα να το φτιάξει, αφού δεν χαλάει χατίρι στα παιδιά της.

Μαζί με την βοήθεια λοιπόν του Χάρη Βαρθακούρη, έφτιαξε σιροπιαστό μπακλαβά και θέλησε να τον μοιραστεί στο λογαριασμό της στο Instagram. Δείτε και το συγκινητικό μήνυμα της Αντελίνας στο Χάρη.

Αντελίνα Χάρης Βαρθακούρης κουζίνα σπιτιού

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η δημόσια απάντηση για τρίτο παιδί με τον Χάρη

Ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram πραγματοποίησε η Αντελίνα Βαρθακούρη. Μεταξύ άλλων, απάντησε σε μια ερώτηση για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού με τον σύζυγό της, Χάρη.

Η παρουσιάστρια ζήτησε από τους followers της να στείλουν τις ερωτήσεις τους και η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει σε όλα χωρίς ενδοιασμούς.

«Σκέφτεσαι ένα 3ο παιδάκι», την ρώτησε ένας από τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους. Τότε, η Αντελίνα Βαρθακούρη απάντησε:

«Λατρεύω την οικογένεια, η οικογένεια είναι η αρχή και το τέλος μου, η δύναμη μου και η συνέχεια μου. Τα παιδιά είναι η μεγαλύτερη ευλογία. Μακάρι».

Δείτε ωστόσο, τι συμβαίνει όσον αφορά τα επαγγελματικά της και τη σχέση της με τον ALPHA μετά το τέλος της εκπομπής της.

Αντελίνα Βαρθακούρη Χάρης τρίτο παιδί