Νίκος Χαρδαλιάς: Μας δείχνει την κόρη του και της εύχεται δημόσια!

Μοιάζουν πολύ!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Νίκος Χαρδαλιάς: Μας δείχνει την κόρη του και της εύχεται δημόσια!

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μπορεί να έχει πολλά ζητήματα να τον απασχολούν τον τελευταίο καιρό λόγω της έξαρσης του κορωνοιού όμως δεν ξεχνά να μοιράζεται φωτογραφίες με την κόρη του στα social media ανήμερα της γιορτής της.

Η αγάπη του προς την οικογένεια είναι μεγάλη και σήμερα ανήμερα της γιορτής της κόρης του Δήμητρας ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία.

Την ευχήθηκε χρόνια πολλά και έγραψε στην λεζάντα:

"Όταν η καρδιά μας χτυπάει έξω από το σώμα μας... Χρόνια πολλά αστεράκι μου, χρόνια καλά Δημητρουλίνι μας! #lovemydaughters #nameday" ήταν το σχόλιό του. Σάλος με την κίνηση του Χαρδαλιά!

Χαρδαλιάς κόρη

Συναγερμός από τον Νίκο Χαρδαλιά - Οι περιοχές που βρίσκονται ένα βήμα πριν το κόκκινο

Το καμπανάκι του κινδύνου έκρουσε για άλλη μία φορά ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, καθώς αναφέρθηκε στις περιοχές που αυτή τη στιγμή βρίσκονται ένα βήμα πριν την κόκκινη ζώνη.

Κατά την απογευματινή ενημέρωση του υπουργείου Υγείας αναφέρθηκε στην κατάσταση που διαμορφώνεται τα τελευταία 24ωρα σε Καστοριά, Ιωάννινα και Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τρεις περιοχές οι οποίες έχουν επιβαρυμένο ιικό φορτίο. Παράλληλα σε κατάσταση συναγερμού έχουν τεθεί Βοιωτία και Σέρρες.

Μάλιστα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε ότι αύριο Τετάρτη θα βρεθεί στην Καστοριά και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά η Θεσσαλονίκη που έχει 652 ενεργά κρούσματα, βρίσκεται στο επίπεδο δύο. Την ίδια ώρα οι άλλες τρεις περιοχές έχουν επιθετική αύξηση κρουσμάτων και άρα η κατάσταση είναι επικίνδυνη.

Όσον αφορά την Αττική, η κατάσταση παραμένει «κρίσιμα σταθερή» και ιδιαίτερα στον κεντρικό τομέα «εύθραυστη». «Ο κεντρικός τομέας της Αττικής είναι επιβαρυμένος. Η Αττική είναι σε σταθερή κατάσταση δεν βγάζει μεγάλο αριθμό κρουσμάτων. Λόγω του όγκου και του πληθυσμού που συνοδεύει την μητροπολιτική Αθήνα η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί σε λίγα 24ωρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε εκ νέου στις νεαρές ηλικίας ζητώντας τους να είναι προσεκτικοί. Μάλιστα αποκάλυψε ότι από τα χθεσινά κρούσματα στη Θεσσαλονίκη προέκυψε ότι ο μέσος όρος ηλικίας ήταν τα 30 έτη και στην Αττική τα 33.

Πηγή: ethnos.gr