«Κάγκελο» ο Αλέξης Γεωργούλης - Ανακοίνωσε την αποχώρηση της στον αέρα του OPEN η Βογιατζάκη

Απίστευτο περιστατικό στο πλατό του Joker

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάγκελο» ο Αλέξης Γεωργούλης - Ανακοίνωσε την αποχώρηση της στον αέρα του OPEN η Βογιατζάκη

«Κάγκελο» έμεινε ο Αλέξης Γεωργούλης στον αέρα του OPEN, όταν στα ξαφνικά η Σοφία Βογιατζάκη πετάχτηκε στο πλατό του Joker και ανακοίνωσε με χιούμορ την αποχώρηση της.

Την αγαπημένη ηθοποιό, βλέπουμε στο πλευρό του εδώ και αρκετές ημέρες, δίνοντας μια πιο χιουμοριστική νότα. Για αυτό και θέλησε να κάνει πλάκα.

«Χάρηκα πάρα πολύ παιδιά που σας γνώρισα όλους εδώ. Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Πολύ ωραία ήταν αλλά δεν εκτιμήθηκε. Η παρουσία μου δεν αποδείκτηκε όπως θα το ήθελα, Αλέξη μου» είπε στην αρχή με χιούμορ η Σοφία και στη συνέχεια απευθύνθηκε στον παίκτη, λέγοντάς του: «Στέλιο μου θα σου έλεγα χάρηκα για τη γνωριμία, αλλά ούτε πρόλαβα να σε γνωρίσω, αλλά ούτε μεγάλη χαρά έχω».

Ακούγοντας την ο Αλέξης Γεωργούλης είπε: «Πρέπει να καταλάβεις ότι τόσο καιρό εγώ για σένα λιώνω. Γι’ αυτά τα λεπτά που περνάμε εδώ». Να σημειώσουμε πως εδώ και μερικές ημέρες, έχει γίνει χαμός με τον Γεωργούλη και το Πρωινό. Απίστευτα καρφιά.

Αλέξης Γεωργούλης: Όλη η αλήθεια για το κόψιμο της εκπομπή του στο OPEN

Μέσα από ζωντανή σύνδεση εμφανίστηκε ο Νίκος Κοκλώνης σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται». Ο παρουσιαστής του J2US ρωτήθηκε, μεταξύ των άλλων, για το τηλεοπτικό μέλλον του τηλεπαιχνιδιού «Joker» με τον Αλέξη Γεωργούλη.

Ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε στον αέρα της εκπομπής πως «το Τζόκερ ξεκίνησε με την λογική ότι θα είναι ένα παιχνίδι απογευματινό το οποίο θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN. Αυτό μετά άλλαξε και πήγε μεσημέρι. Από τη Δευτέρα ξαναλλάζουν όλα. Δηλαδή θα πάει στις 2 η μόδα, το Style Me Up, θα ακολουθεί το Τζόκερ και μετά το Booth +».

«Το Τζόκερ θα αλλάξει. Από την Δευτέρα θα έχουμε μπάντα, θα έχουμε τους Άνω Κάτω μαζί μας. Μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη θα είναι και η Σοφία Βογιατζάκη για να είναι το ταίρι του πλέον! Έφτασε η ώρα να γίνει ταίρι με τον Αλέξη» πρόσθεσε, επίσης, ο Νίκος Κοκλώνης για το τηλεπαιχνίδι με παρουσιαστή τον Αλέξη Γεωργούλη. «Η αλήθεια είναι ότι το φορμάτ έχει κάποιους περιορισμούς. Παρ’ όλα αυτά ότι γίνεται για να αναβαθμίσει το περιεχόμενο και να μπορέσουμε να το ταιριάξουμε με τη συγκεκριμένη ζώνη, που δεν έχει καμία σχέση με την απογευματινή». Δείτε εδώ την συμπαρουσιάστρια που θα έχει ο Γεωργούλης!

«Δεν είναι πολύ νωρίς για να κοβόταν;» απάντησε ο Νίκος Κοκλώνης σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Κώστα Τσουρού. «Δηλαδή ακόμα και να είχε κάποιος την πρόθεση να το κόψουμε, είτε το κανάλι είτε εγώ, θα έπρεπε να του δώσουμε λίγο χρόνο. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Εγώ, αν ρωτάτε τη γνώμη μου, δεν πολυπιστεύω στα τηλεπαιχνίδια. Απλά το συγκεκριμένο φορμάτ δεν έχει και πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εμείς κάναμε την προσπάθεια μας και νομίζω ότι θα είναι ένα τελείως διαφορετικό Τζόκερ. Το αποτέλεσμα, τώρα, θα το δούμε μαζί» συμπλήρωσε.