GNTM 3: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι - Η πρώτη του ανάρτηση στο instagram

Τι δήλωσε ο πρώην παίκτης;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι - Η πρώτη του ανάρτηση στο instagram

Χθες παρακολουθήσαμε ένα αρκετά ανατρεπτικό επεισόδιο στο σπίτι του GNTM3, με μια αρκετά ριψοκίνδυνη δοκιμασία, καθώς οι περισσότεροι παίκτες θα μπορούσαν να γλυστρίσουν σοβαρά και να χτυπήσουν. Αυτό όμως που ήταν αρκετά ανατρεπτικό, ήταν η αποχώρηση του Golden Pass, δηλαδή του Κωνσταντίνου Τσεντολίνι. Ο ίδιος, λίγο μετά το τέλος του επεισοδίου, έκανε την εμφάνιση του στο instagram, με μια ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού, παρόλο που θεωρούνται από τις οντισιόν κιόλας ένα από τα φαβορί, τόσο από τους κριτές όσο και από τους συμπαίκτες του, ήταν ο άτυχος της χθεσινής δοκιμασίας. Ο Ηρακλής, ο νικητής της τελευταίας φωτογράφισης, έδωσε ένα από τα ντισαβαντάζ στον Κωνσταντίνο, το οποίο ήταν να έχει στην διάθεση του μόνο ένα κλικ για να πετύχει την σωστή φωτογραφία, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες που είχαν πολλά περισσότερα.

Δυστυχώς, ο Τσεντολίνι όχι μόνο δεν τα κατάφερε αλλά γλίστρησε και θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί σοβαρά (δείτε εδώ αναλυτικά). Ωστόσο, οι συμπαίκτες του κατάλαβαν πόσο άδικο ήταν αυτό που συνέβη και ζήτησαν από τους κριτές για ακόμη μια προσπάθεια, με τους τελευταίους όμως να μένουν αμείλικτοι.

Έτσι, στο πλατό έφτασε το συγκεκριμένο κλικ, που ήταν η αφορμή για την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Τσεντολίνι. Ο ίδιος όμως έκανε γρήγορα την εμφάνιση του στον χώρο του instagram, με μια ανάρτηση η οποία είχε ως λεζάντα:

“Ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του και ένα καινούργιο αρχίζει. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τους αγαπημένους μας κριτές και τον coach, που του έχω αδυναμία. Ήταν μια πανέμορφη εμπειρία απ’ όλες τις απόψεις αλλά τώρα αρχίζει το καλό” έγραψε ο Τσεντολίνι.

GNTM 3: Αντιδράσεις με το «Golden Pass» - Το αυστηρά σχόλια των συμπαικτών του

Πρώτη φωτογράφηση σήμερα για το GNTM 3 και το «Golden Pass», δηλαδή ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι, σήκωσε θύελλα αντιδράσεων ανάμεσα στους συμπαίκτες του, οι οποίοι δε δίστασαν να του κάνουν μερικά πολύ αυστηρά σχόλια.

Ο Γιώργος Καράβας του ξεκαθάρισε πως έχει μεγάλες απαιτήσεις από εκείνον καθώς ήταν αυτός που πήρε το εισιτήριο για να περάσει άμεσα στο σπίτι χωρίς να περάσει από την δοκιμασία του Bootcamp.

Ο Κωνσταντίνος μπήκε στο σετ και ενώ οι πόζες του ήταν καλές, οι εκφράσεις του δεν ήταν τόσο δυνατές με αποτέλεσμα να ξεκινήσει το "σούσουρο" των συμπαικτών του.

Ο Έντουαρντ Στεργίου μάλιστα τον ειρωνεύτηκε μπροστά την κάμερα και είπε ότι δεν είναι αυτός καλός για να σχολιάσει το Golden Pass του σπιτιού, ενώ αυστηρά σχόλια ακούστηκαν και νωρίτερα από τον Ηρακλή.