Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έξω από το Big Brother ποζάρει με "καυτό" σορτσάκι και έχει γίνει διαδικτυακός χαμός

Σαν άλλος άνθρωπος!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έξω από το Big Brother ποζάρει με

Σαν άλλος άνθρωπος είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη έξω από το σπίτι του Big Brother, καθώς δεν φοράει τα μεγάλα καπέλα και τις εσάρπες. Αντιθέτως, την είδαμε να ποζάρει με "καυτό" σορτσάκι και η φωτογραφία της κάνει διαδικτυακό χαμό, καθώς κυκλοφορεί παντού.

Η ξανθιά Κρητικιά έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου, αφού σε κάθε ψηφοφορία καταφέρνει να μείνει στο σπίτι, παρά τους άγριους τσακωμούς που ρίχνει με πιο πρόσφατο τον χθεσινό που επιτέθηκε λεκτικά στην Σοφία Δανέζη.

Μπορεί όπως έχει πει να μην της αρέσουν οι προκλητικές εμφανίσεις των κοριτσιών μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο, αν μπεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θα δεις φωτογραφίες της άκρως... αποκαλυπτικές.

Μια από αυτές είναι, όταν πόζαρε με "καυτό" σορτσάκι και μαύρο ολόσωμο μαγιό.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη Big Brother Instagram

Big Brother: Αδιανόητο ξέσπασμα της Άννας Μαρίας για ένα γάλα - "Είσαι απαράδεκτος, μην τολμήσεις να..."

Αδιανόητο ήταν το ξέσπασμα της Άννας Μαρίας κατά του Ζακ στο αποψινό επεισόδιο Big Brother. Η παίκτρια έγινε έξαλλη με την αναφορά στο ότι δεν έκανε καλή χρήση των τροφίμων.

Όλα ξεκίνησα όταν η Σοφία έδωσε σοκολάτες και γάλατα στον Ζακ και τον Γρηγόρη. Τότε ήταν που η Άννα Μαρία κατηγορήθηκε πως ήπιε παραπάνω γάλα από αυτό που της αναλογούσε και τότε ξεκίνησε να "αδειάζει" τον Ζακ λέγοντας του πως είναι ένα στρατιωτάκι και πως έγινε τριάντα χρόνων και μυαλό δεν έβαλε!

Οι φωνές της δεν είχαν προηγούμενο με την ίδια να κάνει λόγο πως πίνει μόνο ότι παραγγέλνει για τον εαυτό της και πως ο Ζακ λέει ψέματα!

Τέλος ο Ζακ ανέφερε πως 'η Άννα Μαρία του είχε ζητήσει ένα στοματικό διάλυμα και μετά το κράτησε για τον εαυτό της κάτι που την έκανε ακόμα πιο έξαλλη! Δείτε εδώ του τίτλους τέλους του Παναγιώτη με την Χριστίνα.

"Μην μου ξαναμιλήσεις, μην ξαναγυρίσεις το βλέφαρο σου σε εμένα" ήταν ένα από τα πολλά σχόλια στον Ζακ!