Κινείται νομικά ο Τριαντάφυλλος εναντίον της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου - Όλα όσα δήλωσε ο τραγουδιστής

Ξέφυγε η κατάσταση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κινείται νομικά ο Τριαντάφυλλος εναντίον της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου - Όλα όσα δήλωσε ο τραγουδιστής

Μετά την αποχώρηση τους από το J2US, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Τριαντάφυλλος είναι στα "μαχαίρια" μετά τις πολλαπλές κατηγορίες που έχει ρίξει η πρώτη εις βάρος του. Για αυτό και ο τραγουδιστής με την σειρά του μιλάει και ξεκαθαρίζει την κατάσταση.

Η Ευρυδίκη, μέσω instastories, δήλωσε πώς παραλίγο να την κακοποιήσει και πως της ασκούσε συνεχώς βία. Συγκεκριμένα, είπε: «Θα το αφήσω πίσω μου και αυτό. Πάει πέρασε. Στη ζωή μου, δεν δέχομαι καμία μορφή βίας. Δεν μου αρέσει το bullying. Καταδικάζω τη βία και ειδικά όταν η βία προέρχεται από άνδρα σε γυναίκα. Έχω, λοιπόν, να καταγγείλω και για αυτό υπάρχουν και μαρτυρίες. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο κύριος Τριαντάφυλλος μου έκανε bullying.

Στην πρόβα στο στούντιο πήγε να με χτυπήσει. Καλά ακούσατε. Αυτό συνέβη και εχθές μετά την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στην οποία ανέφερα ότι δεν θα τον επέλεγα σαν παρτενέρ, γιατί δεν είχα χημεία. Αυτά για να γνωρίζετε όλα και να βγάζετε τα συμπεράσματα της σωστά».

Έτσι, μετά από όλες αυτές οι κατηγορίες, ο Τριαντάφυλλος ακολούθησε το ίδιο μοτίβο και δημοσίευσε μια ιστορία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας πως θα προχωρήσει σε πράξεις και σε αποδείξεις, προκειμένου να διαψευστούν όλα τα παραπάνω.

δημοσίευση Τριαντάφυλλου για τις κατηγορίες της Ευρυδίκης

Το πρωί της Τρίτης, ωστόσο, ο δικηγόρος του Τριαντάφυλλου μίλησε στο Happy Day και δήλωσε πως έχουν κινηθεί ήδη νομικά εναντίον της Ευρυδίκης. Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος!

Η απάντηση του δικηγόρου του Τριαντάφυλλου

«Η καταγγελία αυτή είναι σοβαρή. Δεν είναι δυνατόν κάποιος να έχει υποστεί αυτό το πράγμα και να μην κάνει μήνυση επί τόπου. Ο κ. Τριαντάφυλλος δεν είναι βίαιος χαρακτήρας. Αντιθέτως, οι μάρτυρες εκεί λένε το αντίθετο. Εγώ έχω λάβει εντολή από χθες από τον Τριαντάφυλλο να προχωρήσω σε εξώδικο γιατί όσα είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι πολύ σοβαρά και θα πρέπει να τα πάρει πίσω αλλιώς θα προχωρήσουμε τόσο σε μήνυση, όσο και σε αποζημίωση. Τίποτα από τα όσα λέει δεν ισχύουν.

Η Ευρυδίκη από τη μια κάνει λόγο για μπούλινγκ και από την άλλη για απόπειρα ξυλοδαρμού. Τι από αυτά έγινε; Είναι απλή λογική. Δεν επικοινωνήσαμε με την πλευρά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Θα κάνουμε το εξώδικο. Εμείς θα περιμένουμε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη. Εφόσον η συγγνώμη θα είναι δημόσια, η καταγγελία θα αποσυρθεί»