Το "άγνωστο" βίντεο του Snik και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Η τρυφερή κίνηση του ράπερ

Είναι φουλ ερωτευμένοι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το

Την ονομαστική του εορτή είχε χθες 26/10 ο Snik, αφού το κανονικό του όνομα είναι Δημήτρης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να του ευχηθεί με ένα άγνωστο προς εμάς βίντεο με μια πολύ τρυφερή κίνηση.

Το μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να του πει χρόνια πολλά και δημόσια.

Στο βίντεο φαίνεται το ζευγάρι να χαμογελάει και να περνάει μια όμορφη ημέρα με φίλους, ενώ «λιώσαμε» με την τρυφερή κίνηση του Snik, όταν άπλωσε το χέρι του να χαϊδέψει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πρόσωπο.

Το ζευγάρι είναι φουλ ερωτευμένο και με αυτό τον τρόπο διαψεύδει την είδηση περιοδικού που τους θέλουν να είχαν έναν άσχημο καβγά στο σπίτι τους.

Snik: Το δημόσιο ξέσπασμα του συντρόφου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - «Πίσω στην τρύπα σου...»

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αγαπημένος σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Snik, δε δίστασε να κάνει ένα δημόσιο ξέσπασμα απαντώντας σε έναν ανταγωνιστή του και ξεκαθαρίζοντάς του πως ήρθε η ώρα «να πάει πίσω στην τρύπα του»!

O γνωστός τράπερ φαίνεται πως τα έχει βάλει με έναν άνθρωπο με τον οποίο στο παρελθόν είχε πολύ καλές σχέσεις.

Το κομμάτι «Karma» μόλις κυκλοφόρησε και έχει πολλά περισσότερα να σου πει από όσα νομίζεις. Κάτι έχει συμβεί μεταξύ των «αδερφών» του και, ξέρεις πολύ καλά ότι την προδοσία, οι σωστοί και γνήσιοι τραπερς δε την αφήνουν να περάσει έτσι.

Η σχέση του Snik με τον Mente Fuerte ήταν σχεδόν οικογενειακή και αυτό το ξέρουμε όλοι, αυτή τη στιγμή όμως τα αγόρια φαίνεται ότι έχουν μια τεράστια κόντρα και τα σημάδια που έχουν δώσει μέχρι στιγμής μας βοηθάνε να καταλάβουμε το story πίσω από την κόντρα τους.

Αυτό είναι το δημόσιο ξέσπασμα του συντρόφου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Snik

Μετά την κυκλοφορία του συγκεκριμένου κομματιού, ο Snik αποφάσισε να απαντήσει και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στον Mente Fuerte, ενώ τις προάλλες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε και σε μία ερώτηση για τον γάμο της με τον Snik!.

Snik δημόσιο ξέσπασμα