«Πάγωσε» η Βιργηνία Δικαιούλια με την είδηση που κυκλοφορεί για το Survivor

Δεν ήξερε τι να απαντήσει...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πάγωσε» η Βιργηνία Δικαιούλια με την είδηση που κυκλοφορεί για το Survivor

«Πάγωσε» η Βιργηνία Δικαιούλια την ώρα που μιλούσε στις κάμερες, όταν την ρώτησε ένας δημοσιογράφος, για μια είδηση που κυκλοφορεί για το Survivor.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Χιούστον το Λύσαμε και μεταξύ άλλων δε δίστασε να πει πως κάποιοι παίκτες είχαν συνευρεθεί ερωτικά στο ριάλιτι επιβίωσης και δεν το έμαθε ποτέ κανείς.

Αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως οι παίκτες δεν καπνίζουν όσο καιρό βρίσκονται στο παιχνίδι, ενώ παραδέχθηκε ξεκάθαρα πως κάποιοι έχουν συνευρεθεί ερωτικά, χωρίς φυσικά να αποκαλύψει για ποιους παίκτες μιλάει.

Η αντίδραση της Βιργηνίας Δικαιούλια στην είδηση αυτή για το Survivor

«Μπορεί να έχει γίνει sex στο survivor, αλλά δεν ήμουν μπροστά… Δεν μπορώ να πω, δεν ξέρω, δεν ξέρω, δεν έγινε κάτι μπροστά μου… δεν έχω δει κάτι με τα μάτια μου και δεν μπορώ να πω… Δεν μπορώ να απορρίψω κάτι για το οποίο δεν είμαι σίγουρη...», είπε η πρώην παίκτρια του ριάλιι εμφανώς αμήχανη.

Νέες εξελίξεις με Survivor και Ατζούν - Τι συμβαίνει;

Το Survivor επιστρέφει στις οθόνες μας έπειτα από ένα χρόνο περίπου απουσίας και ήρθαν νέες εξελίξεις στη δημοσιότητα.

Μπορεί να έλεγαν πως θα δούμε το «All Star», ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν και θα επιστρέψει το κλασικό Διάσημοι και Μαχητές.

Αυτές τις μέρες, όπως αναφέρει το περιοδικό Τηλέραμα, ξεκινούν τα κάστινγκ για την ανεύρεση των παικτών, οι οποίοι θα περάσουν τη μισή καραντίνα στην Ελλάδα και την άλλη μισή στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Η παραγωγή της Acun Media κάνει λόγο για ένα ασφαλές από τον κορονοϊό περιβάλλον, καθώς οι παίκτες θα είναι περιορισμένοι σε συγκεκριμένα μέρη, ενώ τα ταξίδια σε άλλες πόλεις και χώρες ως έπαθλα φέτος δεν θα υπάρχουν.

Να σημειώσουμε, πως όπως έγινε γνωστό, παντρεύεται τον Αύγουστο του 21 πρώην παίκτρια του Survivor.