Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Ευρυδίκη Παπαδοπουλου «κατακεραυνώνει» το Ευτυχείτε - «Ουδέποτε ανέφερα...»

Ξέσπασε για το περιστατικό

Η Ευρυδίκη Παπαδοπουλου «κατακεραυνώνει» το Ευτυχείτε - «Ουδέποτε ανέφερα...»
News 27.10.2020 18:18
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δε δίστασε να «κατακεραυνώσει» τόσο το Ευτυχείτε όσο και την Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθαρίζοντας πως ουδέποτε ανέφερε ότι ο Τριαντάφυλλος την χτύπησε.

Η Ευρυδίκη αποχώρησε το Σάββατο από το J2US και αμέσως μετά την αποχώρησή της σηκώθηκε θύελλα αντιδράσεων για τις σχέσεις της με τον παρτενέρ της και όλα όσα έγιναν στην σύντομη μεταξύ τους συνεργασία.

Μάλιστα θέση πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα πήρε και ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης, ενώ από τη μεριά της η Ευρυδίκη θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν ισχύει το ρεπορτάζ του Ευτυχείτε που αναφέρει πως ο παρτενέρ της την χτύπησε.

Με αυτόν τον τρόπο «κατακεραύνωσε» η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου το Ευτυχείτε

«Αγαπητή Κατερίνα Καινούργιου και αξιοσέβαστο πάνελ του Ευτυχείτε, ουδέποτε ανέφερα πως ο κύριος Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου με χτύπησε. Εννοείται πως αν με είχε χτυπήσει δεν θα ήμουν κουτή να συνεχίσω μαζί του στο show. Για ποιον λόγο λοιπόν ειπώθηκε σήμερα πως δεν με έδειρε ποτέ και πως αν με είχε δείρει θα είχε μαθευτεί. Σας αναρτώ ξανά τις δηλώσεις μου», έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ανήρτησε ξανά τα βίντεο που ανέφερε το περιστατικό που συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και τον τραγουδιστή.

Στη σύνεχεια μάλιστα, πρόσθεσε: «Κατανοώ πως είναι πατέρας. Πως έχει πικρία μέσα του. Βγήκε σήμερα και παραπληροφόρησε το κοινό του. Κ 1 δημόσια συγγνώμη Κατερίνα Καινούργιου. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Ζητώ την αποκατάσταση της αλήθειας από τον Κύριο Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου».

Ακόμα, η ίδια ήθελε να διευκρινίσει και όλα όσα συνέβησαν με την παραγωγή του “My Style Rocks” μετά την οικειοθελή αποχώρησή της.

«Υπήρξε και αναφορά για το περιστατικό με το αυτοκίνητό μου. Ουδέποτε έχω αναφέρει ότι μου έκοψαν τα φρένα. Απομάκρυναν τα κλειδιά και νέκρωσε το αμάξι μου, Υπάρχει αναφορά καταγεγραμμένη στην Ελλάς γιατί ήρθε η τροχαία τότε, η οποία έφερε και τα κλειδιά. Ζητώ την αποκατάσταση της αλήθειας Ευτυχείτε και Κατερίνα Καινούργιου και την αποκατάσταση των λεγομένων μου», έγραψε.

Ευρυδίκη Παπαδοπουλου J2US

Έξαλλη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου - «Την υπόθεση έχει αναλάβει ο δικηγόρος μου»

Έξαλλη είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος για την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους, λέγοντας πως πλέον την υπόθεση έχει αναλάβει ο δικηγόρος της.

Όπως είπε ο τραγουδιστής, δεν πήγε ποτέ να την χτυπήσει, ενώ θα κινηθεί νομικά για τα όσα είπε για τον ίδιο και τη συνεργασία τους στο j2us.

Όταν έμαθε τα όσα είπε, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, θέλησε να πάρει θέση και έτσι έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ουδέν σχόλιο για το θέμα με τον κύριο Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου, την υπόθεση έχει αναλάβει ο Δικηγόρος μου, επιφυλασσόμενη κάθε Νόμιμου Δικαιώματος μου!», έγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου Τριαντάφυλλος κόντρα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καταγγελία βόμβα από την Παπαδοπούλου για τον Τριαντάφυλλο: "Πήγε να με χτυπήσει!"

Τριαντάφυλλος: Ξέσπασε κόντρα αναμεσά σε αυτόν και στην Δέσποινα Βανδή - "Είναι πολύ ειρωνικό.."

Share