My Style Rocks: Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης - Η παρατήρηση που έκανε στις παίκτριες

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης - Η παρατήρηση που έκανε στις παίκτριες

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης κατάφερε να γίνει για ακόμα μία φορά έξαλλος με τις διαγωνιζόμενες, ενώ δε δίστασε να τους κάνει και μία αυστηρή παρατήρηση για τον τρόπο με τον οποίο βαθμολογούν.

Αφορμή στάθηκε το look της Άρτεμις που ήταν πολύ απλό αλλά παρόλα αυτά βαθμολογήθηκε πολύ καλά από τις συμπαίκτριές της.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης αποφάσισε να μιλήσει στα κορίτσια και τους είπε πως οι βαθμοί τους λειτουργούν ως ψήφοι και άρα θα έπρεπε να προσέξουν λίγο περισσότερο γιατί πρόκειται για έναν διαγωνισμό, ενώ στη συνέχεια συμφώνησε με τα όσα είπε και ο Λάκης Γαβαλάς.

Μεγάλη ένταση στο πλατό δημιουργήθηκε και χθες ανάμεσα στις παίκτριες. Δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη.

My Style Rocks: Άφιξη "βόμβα" - Nύφη πασίγνωστου τραγουδιστή μπαίνει στο παιχνίδι

Καινούργια πρόσωπα μπαίνουν συνεχώς στο ριάλιτι μόδας, My Style Rocks, με τη τελευταία άφιξη να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό!

Η εκπομπή Love it αποκάλυψε πως η νέα κοπέλα που θα δούμε «Είναι η νύφη γνωστού τραγουδιστή. Έχει παντρευτεί τον αδερφό του… Έχει στυλ και το έχει πολύ με τη μόδα».

Ο λόγος για την νύφη του.. Γιώργου Τσαλίκη, η οποία παίρνει την θέση της Δώρας Πρωτόπαππα, που αποχώρησε στο GALA της Κυριακής!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

My Style Rocks: Μεγάλες αλλαγές - Μπαίνουν άντρες στο παιχνίδι!

Μετά την αντικατάσταση του Χάρη Χριστόπουλου από τον Λάκη Γαβαλά μια νέα αλλαγή θα δούμε σύντομα στους δέκτες μας από το My Style Rocks καθώς άντρες θα μπούν στο παιχνίδι σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρωινού.

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης ο Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, για πρώτη φορά θα δούμε άνδρες υποψηφίους.

Την Δευτέρα ο πρώτος άνδρας ξεκίνησε γυρίσματα, όμως το συγκεκριμένο επεισόδιο πρόκειται να προβληθεί στην τηλεόραση σε δύο εβδομάδες από τώρα.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το ρεπορτάζ από την εκπομπή “Το Πρωινό”.