Big Brother: Η Ραΐσα την έπεσε στον Γρηγόρη - Άνοιξε την πόρτα ενώ έκανε μπάνιο

Χαμός στο σπίτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Big Brother: Η Ραΐσα την έπεσε στον Γρηγόρη - Άνοιξε την πόρτα ενώ έκανε μπάνιο

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, η Ραΐσα δε δίστασε να την πέσει κανονικά στον Γρηγόρη ενώ εκείνος έκανε μπάνιο. Η Ραΐσα δε δίστασε να του ανοίξει την πόρτα και να του ζητήσει να μπει κι εκείνη μέσα για να κάνει μπάνιο μαζί του.

Οι σπόντες και τα υπονοούμενα έδιναν και έπαιρναν με το Γρηγόρη να την προκαλεί να κάνουν μπάνιο μαζί κι εκείνη να του λέει πως έχει κάνει μπάνιο και να απαντά με δική της πρόταση για αύριο το πρωί.

Όταν εκείνη τόνισε στο Γρηγόρη πως κάνει μπάνιο με το μαγιό, ένα ακόμη υπονοούμενο έπεσε στο... τραπέζι λέγοντας της "έλα εσύ και θα δούμε πώς θα κάνεις μπάνιο".

Τα αίματα άναψαν όταν εκείνη άνοιξε την πόρτα του ντους κι ενώ τον ρώτησε αν είχε βγάλει κάτι από πάνω κι εκείνος αρνήθηκε φάνηκε να της δείχνει... κάτι, ενώ εκτός εαυτού βρέθηκε και ο Χρήστος Μακρίδης.

Απίστευτα σχόλια για τη Σοφία Δανέζη του Big Brother - «Δεν έχει ταλέντο και φωνή...»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει και μερικά απίστευτα σχόλια κατά της Σοφίας Δανέζη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει ταλέντο ούτε καλή φωνή και πως κάθε φορά που την ακούει, παθαίνει αλλεργία.

Μεταξύ άλλων, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στη Eurovision, αλλά και στον Αλέξη Γεωργούλη, με τον οποίο αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα.

Αυτά είναι τα απίστευτα σχόλια που έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την Σοφία Δανέζη

«Μου φαίνεται πολύ ωραίο και συγκινητικό αν επιστρέψει η Καλομοίρα στη Eurovision. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Το Secret Combination ήταν ένα λαϊκό ποπ τραγούδι. Οι αρχικοί στίχοι ήταν “μες’ τη βότκα σε αναζητώ” και ήταν κανονικός στίχος ελληνικός. Νομίζω ότι λεγόταν “ο τρόπος που κοιτάζεις”, αντί για “Secret Combination”.

Το Big Brother είναι το πιο καθαρόαιμο ριάλιτι. Είμαι φαν της Άννας Μαρίας. Θα δημιουργήσω φαν κλαμπ να πηγαίνουμε στα δικαστήρια να ακούμε την Άννα Μαρία να αγορεύει. Παθαίνω αλλεργία με τη Σοφία Δανέζη. Τέτοιου είδους τραγουδίστριες, που δεν έχουν κανένα τρομερό ταλέντο, που δεν έχουν καμιά τρομερή φωνή, έχουν καταστρέψει το χώρο του ελληνικού και ιδιαιτέρως του λαϊκού τραγουδιού.

Έχω πρόβλημα με τον Αλέξη Γεωργούλη, γενικά δεν μπορώ τους ανθρώπους που δεν έχουν αίσθηση του μέτρου», είπε μεταξύ άλλων ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Δείτε εδώ το απίστευτο ξέσπασμα που είχε χθες η Σοφία Δανέζη.