Big Brother: Χαμός στο σπίτι - Ξήλωσε τις πόρτες για να φύγει η Άννα Μαρία

«Άντε στο δ**λο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: Χαμός στο σπίτι - Ξήλωσε τις πόρτες για να φύγει η Άννα Μαρία

Κανονικός χαμός επικράτησε σήμερα στο σπίτι του Big Brother, με την Άννα Μαρία να βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση μετά τον καυγά της με τον Χρήστο Μακρίδη, να ουρλιάζει και να προσπαθεί να βγει από το σπίτι, ξηλώνοντας τις πόρτες.

Η Κρητικιά δικηγόρος ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με τα λεγόμενα του Χρήστου Μακρίδη - δείτε εδώ - που την παρουσιάζουν σαν κάποια που ζητά λύπηση με αποτέλεσμα να ετοιμάσει βαλίτσες για να φύγει. Φώναζε πως "το παιχνίδι δεν παίζεται έτσι" κι ενώ η Ραμόνα προσπαθούσε να τη σταματήσει εκείνη την έσπρωξε και συνέχισε να φωνάζει πως δεν αντέχει κανέναν μέσα στο σπίτι και πως είναι όλοι άχρηστοι.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν μάζεψε όλα της τα πράγματα και κατευθύνθηκε προς την έξοδο. Η πόρτα φυσικά ήταν κλειστή κι εκείνη άρχισε να κοπανιέται για να καταφέρει να την ανοίξει. Ο Big Brother πήρε θέση και της ζήτησε να πάει στο δωμάτιο επικοινωνίας.

«Τέλος! Τέλος! Έχω νεύρα! Άι στο δι***λο όλοι σας, με πρήξατε! Δεν σας αντέχω ρε! Κανέναν σας! Όλοι είστε άχρηστοι» συμπλήρωσε σε έξαλλη κατάσταση.

Τέλος, ενώ χτυπούσε με μανία την πόρτα του Big Brother, η Άννα Μαρία φώναζε πως «δεν θα θέλω τα 100 χιλιάρικα ρε! Θέλω να φύγω Big Brother»!

Απίστευτα σχόλια για τη Σοφία Δανέζη του Big Brother - «Δεν έχει ταλέντο και φωνή...»

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων δε δίστασε να κάνει και μερικά απίστευτα σχόλια κατά της Σοφίας Δανέζη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει ταλέντο ούτε καλή φωνή και πως κάθε φορά που την ακούει, παθαίνει αλλεργία.

Μεταξύ άλλων, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στη Eurovision, αλλά και στον Αλέξη Γεωργούλη, με τον οποίο αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα.

Αυτά είναι τα απίστευτα σχόλια που έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την Σοφία Δανέζη

«Μου φαίνεται πολύ ωραίο και συγκινητικό αν επιστρέψει η Καλομοίρα στη Eurovision. Είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Το Secret Combination ήταν ένα λαϊκό ποπ τραγούδι. Οι αρχικοί στίχοι ήταν “μες’ τη βότκα σε αναζητώ” και ήταν κανονικός στίχος ελληνικός. Νομίζω ότι λεγόταν “ο τρόπος που κοιτάζεις”, αντί για “Secret Combination”.

Το Big Brother είναι το πιο καθαρόαιμο ριάλιτι. Είμαι φαν της Άννας Μαρίας. Θα δημιουργήσω φαν κλαμπ να πηγαίνουμε στα δικαστήρια να ακούμε την Άννα Μαρία να αγορεύει. Παθαίνω αλλεργία με τη Σοφία Δανέζη. Τέτοιου είδους τραγουδίστριες, που δεν έχουν κανένα τρομερό ταλέντο, που δεν έχουν καμιά τρομερή φωνή, έχουν καταστρέψει το χώρο του ελληνικού και ιδιαιτέρως του λαϊκού τραγουδιού.

Έχω πρόβλημα με τον Αλέξη Γεωργούλη, γενικά δεν μπορώ τους ανθρώπους που δεν έχουν αίσθηση του μέτρου», είπε μεταξύ άλλων ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Δείτε εδώ το απίστευτο ξέσπασμα που είχε χθες η Σοφία Δανέζη.