Πανικός στο Instagram με τη νέα ανάρτηση της Χριστίνας από το Big Brother

Χαμός στα σχόλια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πανικός στο Instagram με τη νέα ανάρτηση της Χριστίνας από το Big Brother

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της, η Χριστίνα Ορφανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Big Brother και προκάλεσε κανονικό πανικό στο Instagram!

Ήταν μία από τις παίκτριες που συζητήθηκαν πολύ μέσα στο παιχνίδι τόσο λόγω του χαρακτήρα της όσο και από την εκρηκτική εμφάνισή της.

Αυτή τη φορά, ανέβασε ένα στιγμιότυπο στο οποίο κάθεται στον καναπέ του σπιτιού, και έγραψε: «@skaitv.gr @grbigbrother @bigbrotherskaitv Η καλύτερη εμπειρία που θα μπορούσα να έχω ζήσει ! Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα αγάπης». Δείτε τη εδώ στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μαζί με την Αφροδίτη.

Χριστίνα Ορφανίδου: Αποκαλύπτει για το βίντεο - «Δεν ντρέπομαι για κάτι»

Η Χριστίνα Ορφανίδου μίλησε σήμερα στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει μερικές αποκαλύψεις για το ροζ βίντεο που έχει διαρρεύσει, με την πρώην παίκτρια του Big Brother να ξεκαθαρίζει πως δεν έχει κάτι για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεται.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο ριάλιτι αλλά και στις σχέσεις της με τον Παναγιώτη Βαρουξή - δείτε εδώ τι συνέβη στο σπίτι μετά την αποχώρησή της - αλλά και στην απομάκρυνσή της από την Άννα Μαρία.

Αυτά είπε η Χριστίνα Ορφανίδου για το ροζ βίντεο

Η Χριστίνα δήλωσε για το αποκαλυπτικό βίντεο: «Ήταν κάτι που γνώριζα και είχα κινηθεί νομικά. Τα βίντεο που διέρρευσαν ήταν αυτά που υπάρχουν στη δικογραφία μου. Δεν ντρέπομαι για κάτι. Δεν υπήρχε κάτι να με στενοχωρήσει επιπλέον».

Για τη σχέση της με τον Παναγιώτη, τόνισε: «Ο Παναγιώτης είχε αρχίσει να με ερωτεύεται. Δεν θα ήταν καλό να συνεχιστεί αυτό το πράγμα».

Όσο για τη σχέση της με την Άννα Μαρία είπε: «Με την Άννα Μαρία στην αρχή και επειδή είναι δικηγόρος είχα έρθει πολύ κοντά και για να με συμβουλέψει. Αλλά όταν είπε τη φράση “Οι γυναίκες τα προκαλούν”, εγώ απομακρύνθηκα».