"Μάχη" για το Survivor - Ραγδαίες εξελίξεις για το ριάλιτι του Ατζούν

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

"Μάχη" έχει ξεκινήσει για το Survivor, μαζί με τα casting για να επιλεγούν οι νέοι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του Ατζούν Ιλιτζαλί. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, αφού οι ημέρες περνάνε γρήγορα.

Το Πρωινό και η δημοσιογράφος Ελένη Χατζηγιάννη βρέθηκαν στο σημείο, όπου η εταιρία παραγωγής περνάει από casting τους υποψήφιους.

«Με τι ασχολείσαι;», «Γιατί να είσαι εσύ ο νικητής;», «Είσαι εγωιστής;», «Είσαι οξύθημος;», «Γιατί δεν πήγες στο GNTM;», «Τι θα σε δυσκόλευε στο Survivor;» ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που τους έκαναν.

Να πουμε πως, θα γίνουν ακόμα 2-3 casting, και στο τελευταίο όσοι έχουν περάσει πρέπει να πάνε με φόρμα και αθλητικά παπούτσια. «Καυτή» αποκάλυψη για το Survivor. Παίκτες είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

"Μάχη" για την συμπαρουσίαση του Survivor

Μέσα από το «Ευτυχείτε», ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για το ενδεχόμενο να βρεθεί στο πλάι του Σάκη Τανιμανίδη στη συμπαρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης. «Ισχύει ότι μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor. Όχι σαν παίκτης, ούτε σαν backstage. Μια κουβέντα κάναμε και θα τα πούμε σύντομα ξανά. Ήταν τηλεφωνική η κουβέντα, δεν έγινε μια μεγάλη κουβέντα για να πω κάτι ούτε κάποια είδηση. Δεν ξέρω καν ακριβώς τι θέλουν».

«Να κάνουμε τι μαζί; Να παίξουμε μαζί; Να παρουσιάσουμε μαζί την εκπομπή; Δεν ξέρω… Αυτό και σαν ιδέα νομίζω είναι καινούργιο. Δεν θα το έκανα. Σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτόμουν να βρεθώ στη θέση του Γιώργου Λιανού, που είχε έναν βοηθητικό ρόλο. Με ρωτάς εάν θα πήγαινα να παρουσιάσω αυτό το πρότζεκτ, που για μένα είναι κάτι που θέλει σκέψη και να το συμπαρουσιάσω με τον Σάκη. Έναν άνθρωπο με τον οποίο δεν έχω συνεργαστεί ποτέ. Σε αυτό το κόνσεπτ θεωρώ πως δεν θα το έκανα με τον οποιοδήποτε άνθρωπο, δεν είναι θέμα Σάκη. Είναι περίεργο και για μένα να βρεθώ από παίκτης, παρουσιαστής».

«Ο Γιώργος Λιανός έχει μια μεγάλη πορεία στο χώρο σε αυτό το κομμάτι. Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας άνθρωπος που στην παρουσίαση έχει ταυτίσει το όνομα του με το Survivor. Έχει κάνει τρία πρότζεκτ. Οπότε εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα σε κάτι το οποίο πατάει σε ένα φορμάτ που ο κόσμος έχει συνδυάσει με κάποια πράγματα» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στην ίδια εκπομπή, μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός είπε «τις αποφάσεις θα τις πάρει ο σταθμός, ο ΣΚΑΪ μαζί με την Acun Media. Η αλήθεια είναι ότι δεν αποφασίζω εγώ για το ποιος θα πάει στο Survivor. Αυτή είναι μια απόφαση που συνήθως μας ανακοινώνεται την τελευταία στιγμή».

TAGS