Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκαλύψεις στον αέρα του STAR για Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη

«Έλιωσαν» όλοι στα γέλια

Αποκαλύψεις στον αέρα του STAR για Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερό Κατσούλη
News 28.10.2020 13:30
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η ομάδα του Star γιόρτασε την 28η Οκτωβρίου αποκαλύπτοντας φωτογραφίες τους από το παρελθόν σε σχολικές παρελάσεις. Ανάμεσα στις φωτογραφίες αυτές, ήταν και της Κατερίνας Καραβάτου, ωστόσο όχι του Κρατερού Κατσούλη.

Η Τζόρτζια Γεωργίου στα 15 της, ο Γιώργος Κρικοριάν στην τρίτη Δημοτικού, η Μαριλού Ρεπαπή από την Γ’ Γυμνασίου. όπως και στιγμές των υπόλοιπών συνεργατών τους.

Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν σημαιοφόρος το Δημοτικό, αλλά εκείνος που δεν έδειξε φωτογραφία ήταν ο Κρατερός Κατσούλης, καθώς δεν βρήκε καμία. Άσχημα νέα για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

"Μαγκωμένοι" στον αέρα του STAR ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου

"Μαγκωμένοι" εμφανίστηκαν στον αέρα του STAR, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης. Αφορμή στάθηκε η εξομολόγηση της συνεργάτιδας τους για το πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της.

Συγκεκριμένα, η Μαριλού Ρεπαπή, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού πριν από λίγο καιρό, ωστόσο πλέον είναι μια χαρά.

Η δημοσιογράφος, μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου.» μίλησε ανοιχτά για την περιπέτεια της. Δείτε και την ανάρτηση της που συγκλόνισε.

«Η Μαριλού αποφάσισε να δημοσιοποιήσει κάτι που για εμάς ήταν γνωστό, αλλά εσείς δε το γνωρίζατε», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Μαριλού Ρεπαπή λέγοντας: «Ελπίζω να ήταν καλό, γιατί το έγραψα μέσα από την ψυχή μου, το έγραψα μέσα σε μισή ώρα. Το είχα σκεφτεί πάρα πολύ καιρό αυτό και το είχα σκεφτεί γιατί όταν πήγαινα και έκανα τις θεραπείες μου και τα χειρουργεία μου, όλοι με ρωτούσαν αν θα το κρύψω. Μου έλεγαν ακόμα, ότι πάρα πολλές γυναίκες που έχουν δημόσιο λόγο δεν το λένε.

Αυτό δεν βοηθάει τις άλλες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Θεώρησα ότι η πρόληψη του καρκίνου του μαστού δεν είναι μια ροζ κορδέλα, είναι κάτι πολύ περισσότερο.

Ο λόγος που το είπα δεν ήταν για να μοιραστώ ότι αρρώστησα, αλλά θέλω να πω στις γυναίκες ότι το προλαμβάνουν και θεωρούσα ότι θα βοηθήσω, αν δημοσιοποιήσω τη δική μου ιστορία. Έχω λάβει πολλά μηνύματα από γυναίκες οι οποίες μου έγραφαν: “το έχω αμελήσει, θα πάω να κάνω τη μαστογραφία μου.

Είμαι καλά! Θέλω να το τονίσω και δεν το είπα για να με λυπηθεί κανείς. Το είπα γιατί πρέπει όλες οι γυναίκες να προσέχουν».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Με έχει πιάσει η ψυχή μου..." - Συγκλονισμένος στους Κου Κου ο Κρατερός Κατσούλης

Κατερίνα Καραβάτου: Η φωτογραφία της κόρης της Αέλιας και το μήνυμα για τα γενέθλια της!

Share