Θύελλα στο διαδίκτυο προκάλεσε ο Αντώνης Κανάκης - Η επίσημη ενημέρωση

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θύελλα στο διαδίκτυο προκάλεσε ο Αντώνης Κανάκης - Η επίσημη ενημέρωση

Οι «Ενεργοί Μπαμπάδες» ανακοίνωσαν την έναρξη της διαδικτυακής τους καμπάνιας, στην οποία πρωταγωνηστεί ο Αντώνης Κανάκης. Η ανάρτηση μάλιστα του παρουσιαστή σήκωσε θύελλα.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωσή τους αναφέρει:

Οι «Ενεργοί Μπαμπάδες» ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά, την έναρξη της διαδικτυακής μας καμπάνιας, προκειμένου να ενημερώσουν για τον στόχο της συνεπιμέλειας και την προστασία της ψυχικής υγείας των παιδιών που οι γονείς τους έχουν χωρίσει.

Με βάση το σποτ στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Αντώνης Κανάκης, φιλοδοξούμε να ξεκινήσει η τόσο αναγκαία αλλαγή προς τη συνεπιμέλεια ως βάση του οικογενειακού μας δικαίου, για την ύπαρξη ενός παιδοκεντρικού συστήματος που θα διασφαλίζει τα δικαιώματα των παιδιών από χωρισμένους γονείς.

Αντώνης Κανάκης Ενεργοί μπαμπάδες

Η ανάρτηση του Αντώνης Κανάκη που προκάλεσε θύελλα στο διαδίκτυο

«Γνωρίστηκα με τους «Ενεργούς Μπαμπάδες» μέσα στην καραντίνα όταν με προσέγγισαν για να στηρίξω τη δράση τους. Εκτίμησα πολύ τους ίδιους, τις αγωνίες τους, τον στόχο τους, τη διάθεσή τους να προστατέψουν πρωτίστως τα παιδιά και το ότι παλεύουν ως απλοί γονείς χωρίς κανενός άλλου είδους στήριξη.

Το σποτ αυτό ελπίζω να βοηθήσει στο να γίνει γνωστή η προσπάθειά τους και οι στόχοι τους.

Είτε έχουμε την τύχη να μην αντιμετωπίζουμε στις οικογένειές μας ανάλογα προβλήματα, είτε όχι, όσοι συμφωνείτε με το μήνυμα παρακαλώ πολύ κοινοποιήστε το.

Ευχαριστώ πολύ», έγραψε και οι αντιδράσεις υποστήριξεις στα σχόλια ήταν πολλές.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά του, με αυτό το κανάλι συζητάει ο Αντώνης Κανάκης.

Φωλιά των Κου Κου: H ανακοίνωση για τον Αντώνη Κανάκη!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ράδιο Αρβύλα και τον Αντώνη Κανάκη καθώς όπως όλα δείχνουν σύμφωνα με όσα είπαν στην Φωλιά των Κου Κου θα επιστρέψουν για να σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο την επικαιρότητα!

Η επιτυχημένη εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» με παρουσιαστή τον Αντώνη Κανάκη επιστρέφει στα τέλη Οκτώβρη για να καυτηριάσει με μοναδικό τρόπο όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα. Η είδηση έγινε γνωστή από την Φωλιά των Κουκου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη όπου ανέφερε ότι οι συζητήσεις με την ΕΡΤ μπορεί να μην προχώρησαν τόσο για αυτήν την εκπομπή όσο και για το «Βινύλιο» λόγω budget αλλά η ομάδα από την Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να «χτυπήσει’ ξανά διαδικτυακά από το κανάλι της εκπομπής στο Youtube. Δείτε μια ακόμα ανακοίνωση εδώ!

Μάλιστα ο δημοσιογράφος ανέφερε στο τέλος ότι αυτό είναι απλά μια προθέρμανση για την τηλεοπτική επιστροφή του Ράδιο Αρβύλα αφού συνεχίζονται οι συζητήσεις με το Mega αλλά ένα βήμα πιο κοντά στην συμφωνία είναι με το Open.