Έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη με την Τζούλια Νόβα - «Είναι προκλητικό να βγαίνεις...»

Της τα "έχωσε" στον αέρα του Pop Up

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη με την Τζούλια Νόβα - «Είναι προκλητικό να βγαίνεις...»

Έξαλλη έγινε η Αφροδίτη Γραμμέλη με δηλώσεις που έκανε η Τζούλια Νόβα με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στον αέρα του Pop Up. Τις δήλωσε προκλητικές και την "άδειασε".

«Να δουλέψει και να αγοράσει σπίτι. Συγγνώμη, αλλά εγώ αυτό έχω να απαντήσω σε τέτοιες δηλώσεις που γίνονται σε αυτούς τους καιρούς, τις οποίες δηλώσεις θεωρώ προκλητικές. Ωραία η κοπέλα, ωραίες οι συνεντεύξεις που ασχολούμαστε με το ότι χώρισε από το καλοκαίρι, γιατί έχει κουράσει και αυτό, μέρα που είναι, τέλος πάντων…

Είναι προκλητικό να βγαίνεις και να δηλώνεις ότι θέλεις ένα μεγάλο σπίτι για να χωρέσουν τα ρούχα σου. Ζούμε σε περιόδους που τα οικονομικά όλων είναι δραματικά, έχει καταστραφεί το μισό κομμάτι των εργαζομένων που είναι στην εστίαση, στον τουρισμό… Χρεοκοπούν άνθρωποι, δεν ξέρουμε τι μας περιμένει αύριο με τον κορονοϊό και βγαίνεις εσύ και μας λες ότι θες μεγάλο σπίτι για την ντουλάπα σου;

Ήταν πολύ μελετημένο. Είπε… θέλω και μεγάλο σπίτι και στα βόρεια προάστια και να χωράνε τα ρούχα μου, όχι τα παιδιά μου γιατί έχω 16 παιδιά. Το έχει σκεφτεί πολύ καλά. Της είπαν θα έρθουμε για συνέντευξη και σκέφτηκε τρεις φράσεις να τις πει για να γίνουν τίτλοι. Που δουλεύουμε; Δεν τα ξέρουμε αυτά;», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η δημοσιογράφος είχε ένα ατύχημα.

Αυτές είναι οι δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα που έκαναν έξαλλη την Αφροδίτη Γραμμέλη

Το νέο επόμενο βήμα στη ζωή της θα κάνει η Τζούλια Νόβα, μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου και το έκανε γνωστό μέσα από συνέντευξη της.

Στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη μίλησε για τη νέα σχέση στη ζωή της, ενώ ανέφερε πως ψάχνει σπίτι να νοικιάσει, αλλά με τις δικές της προδιαγραφές, είναι δύσκολο να βρει αυτό που ζητάει.

«Με τον Γιάννη είμαστε πάρα πολύ καλά, έχει ηρεμήσει κι εκείνος κι εγώ. Μετά από τόσα χρόνια πλέον είμαστε οικογένεια. Μπορεί να μην έχουμε πλέον τη σχέση την ερωτική, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια φιλική σχέση. Ο Γιάννης είπε κάποια πράγματα για μένα πάνω στα νεύρα του, δεν ελέγχει τον εαυτό του σε τέτοιες καταστάσεις.

Το ξέρω ότι έχει νέα σχέση, πάνω απ’ όλα είμαστε φίλοι. Θα δείξει ο καιρός αν είμαι κοντά στο επόμενο βήμα με το νέο μου σύντροφο. Ο χωρισμός ήταν μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Όταν είπα στη μαμά μου ότι χωρίζω, έκλαιγε, δεν το περίμενε.

Είμαι ακόμα σε φάση που ψάχνω να νοικιάσω σπίτι. Αυτό που ζητάω είναι δύσκολο να βρεθεί. Θέλω μεγάλο σπίτι στα βόρεια να χωράνε τα ρούχα μου και μεγάλο κήπο για τα σκυλιά μου. Με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν έχει τύχει να βρεθούμε. Δεν είμαστε κολλητές, αλλά κάνουμε παρέα», είπε η Τζούλια Νόβα. Η πρώτη εμφάνιση μετά τον χωρισμό με «καυτό» μίνι - Ποιον είχε μαζί της;