Χαρά Παππά: Το συγκινητικό κείμενο μετά το χωρισμό από τον Μπουράκ Χακί

Τι γράφει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαρά Παππά: Το συγκινητικό κείμενο μετά το χωρισμό από τον Μπουράκ Χακί

Ένα συγκινητικό κείμενο δημοσίευσε η Χαρά Παππά, μετά το χωρισμό της από τον Τούρκο ηθοποιό, Μπουράκ Χακί. Λόγω μάλιστα των όσων γράφει, πολλοί μπορούν να θεωρήσουν πως προορίζεται για τον πρώην σύντροφό της.

Το μοντέλο είναι καθημερινή χρήστης των Instagram και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της, αλλά και τα συναισθήματα της.

Πριν από μερικές ώρες λοιπόν, θέλησε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό σε instastory, ένα μακροσκελές κείμενο που μιλούσε για την αγάπη και δεν γίνεται να μην σας "αγγίξει".

Χαρά Παππά Μπουράκ Χακί χωρισμός

Δείτε εδώ την απόφαση που πήρε το μοντέλο.

Νέα αρχή στη ζωή του Μπουράκ Χακί μετά τον χωρισμό με τη Χαρά Παππά

Λίγοι μήνες πέρασαν από τη μέρα που ο Μπουράκ Χακί και η Χαρά Παππά ανακοίνωσαν τον οριστικό χωρισμό τους και όλα δείχνουν, ο ηθοποιός έχει αποφασίσει να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή και σίγουρα δεν μπορείτε να φανταστείτε τι είναι.

Οι δυο τους φαίνεται πως χώρισαν πολύ πολιτισμένα, ωστόσο δεν έθεσαν κανένα ενδεχόμενο επανασύνδεσης και έτσι ο καθένας αποφάσισε να τραβήξει τον δρόμο του.

Η Χαρά Παππά μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και από τη μεριά του ο Μπουράκ Χακί, συνεχίζει την υποκριτική μαζί με μία ακόμα ασχολία.

Αυτή είναι η νέα αρχή που έχει κάνει στη ζωή του ο Μπουράκ Χακί

Όπως θα έχετε προσέξει αν ακολουθείτε τον Μπουράκ Χακί στα social media, ο ηθοποιός σχεδόν καθημερινά ανεβάζει εικόνες με χιλιάδες καρύδια.

Αυτό λοιπόν κάνει! Παράγει σπιτικά καρύδια και καθημερινά τα ανεβάζει.

Μπουράκ Χακί: Μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του μετά τον χωρισμό με την Χαρά Παππά - Έγινε άλλος άνθρωπος και φαίνεται

Ο γνωστός ηθοποιός Μπουράκ Χακί έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στo Instagram, στην οποία φαίνεται η μεγάλη αλλαγή που έχει κάνει στην εμφάνισή του από τη στιγμή που ήρθε ο χωρισμός του με την Χαρά Παππά.

Πρόκειται για έναν πολύ γοητευτικό άνδρα ο οποίος σε κάθε εμφάνισή του καταφέρνει να μαγνητίζει τα βλέμματα και να τρελαίνει όλες τις γυναίκες.

Η αλήθεια είναι πως όσο καιρό ήταν με την Χαρά Παππά, ο ηθοποιός μας είχε συνηθίσει σε ένα κοντό κούρεμα, αυστηρό. Βέβαια κάποια στιγμή τόλμησε και το ξανθό και του πήγαινε πάρα πολύ.

Αυτή είναι η μεγάλη αλλαγή που έχει κάνει στην εμφάνισή του μετά τον χωρισμό με την Χαρά Παππά, ο Μπουράκ Χακί

Από τη μεριά της βέβαια και η Χαρά Παππά κάνει ένα νέο βήμα μετά τον χωρισμό της με τον Μπουράκ Χακί.