Έξαλλη η Μαρία Καλάβρια: "Είπαν ότι χρησιμοποίησα τον Δημήτρη για να..."

Κανονικός χαμός

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έξαλλη η Μαρία Καλάβρια:

Στην κάμερα του Pop Up και συγκεκριμένα στη δημοσιογράφο Κατερίνα Πιπέρη μίλησε η Μαρία Καλάβρια και αποκάλυψε για την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, δείχνοντας φανερή ενοχλημένη με αυτά που ακούγονται.

Ειδικότερα, η Μαρία ανέφερε πως αυτή αποφάσισε να βάλει τέλος στην σχέση τους και πως πολλοί την κατηγορούν ότι εκμεταλλεύτηκε τον Δημήτρη για να αναδείξει την δουλεία της.

Η Μαρία Καλάβρια είπε χαρακτηριστικά: «ο Δημήτρης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, έχουμε πολλές καλές σχέσεις και ήταν ευχάριστο όλο το κομμάτι της σχέσης μας. Δεν μπορώ να πω ότι μου έχει αφήσει κάτι άσχημο. Είναι η πρώτη φορά που μένω μόνη μου, γιατί ήμουν παντρεμένη πολλά χρόνια και μετά μπήκα κατευθείαν σε μια σχέση που ήμουν για τρία χρόνια. Στην αρχή δεν ήταν εύκολο, αλλά πάρα πολύ δύσκολο γιατί, όταν έχεις μάθει να έχεις έναν άνθρωπο, μόνο και μόνο από το θέμα της συνήθειας είναι δύσκολο. Σιγά σιγά, όμως, συνειδητοποίησα κάποια πράγματα γιατί ήταν και δική μου απόφαση να κλείσω τη σχέση αυτή και είπα ότι έπρεπε να το κάνω χωρίς να βάζω ούτε όρους ούτε όρια. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει».

Αναφορικά με την δήλωση του Δημήτρη Αλεξάνδρου πως δεν θα μπορούσαν να γίνουν ποτέ φίλοι, εξήγησε: «καλά τώρα, δεν είμαστε Σουηδία! Πως θα γίνουμε κολλητοί φίλοι όταν υπήρχε συναισθηματική σχέση και ούτε από μένα ούτε από τον Δημήτρη είχε κλείσει; Οπότε είναι φυσιολογικό να μην μπορούμε να είμαστε φίλοι». Δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση της!

Κατέληξε, λέγοντας: «Τα παιδιά μου δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τον λόγο που χώρισα με τον Δημήτρη. Βασικά κανένας δεν τον έχει καταλάβει γιατί δεν το έχουμε συζητήσει με τον Δημήτρη αλλά σεβάστηκαν την απόφαση που πήρα. Ενοχλήθηκα λίγο γιατί είπαν κάποια πράγματα ότι εγώ χρησιμοποίησα τον Δημήτρη για να αναδείξω τη δουλειά μου. Πράγμα το οποίο με εξόργισε πάρα πολύ! Σίγουρα δεν είμαι τρελή για να πάρω μια απόφαση και να πως, «γεια σας και χώρισα». Έχουν προκύψει θέματα που δεν συμφωνούσαμε και προκειμένου να έρθουμε σε μια σύγκρουση μεγαλύτερη, αποφάσισα να το σταματήσω πριν έρθουμε σε αυτήν».

Μαρία Καλάβρια: Μιλά ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου - «Εγώ είμαι πιο μεγάλη και πιο...»

Η Μαρία Καλάβρια παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως ως πιο μεγάλη έχει ήδη βιώσει το όλο συναίσθημα της οικογένειας.

Το ζευγάρι έκανε γνωστό τον χωρισμό του πριν από λίγο καιρό. Ενώ είχε κυκλοφορήσει ένα ρεπορτάζ το οποίο ανέφερε πως η σχέση τους είχε φτάσει στο τέλος, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η Μαρία Καλάβρια ωστόσο βγήκε λίγες μέρες μετά στο Πρωινό και ανακοίνωσε τον χωρισμό τους. Δείτε εδώ όλα όσα είχε πει.

Χθες βράδυ οι δυο τους βρέθηκαν σε κοινή εκδήλωση και μίλησαν για τη σχέση που έχουν τώρα, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους.

Αυτά είπε η Μαρία Καλάβρια για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Ο Δημήτρης είναι ένα νέο παιδί και σαν χαρακτήρας, σε αντίθεση με μένα, που περιμένω να προχωρήσει άμεσα σε μια νέα σχέση και το βρίσκω πολύ φυσιολογικό. Ενώ εγώ που είμαι πιο μεγάλη, πιο συνειδητοποιημένη και έχω περάσει κάποια πράγματα, όπως η οικογένεια και τα παιδιά, σίγουρα δεν θα κάνω την επόμενη κίνηση εύκολα. Για τον Δημήτρη είναι απόλυτα φυσιολογικό, που είναι νέο παιδί, να θέλει να συνεχίσει και να φτιάξει τη ζωή του με κάτι άλλο και θα χαρώ πάρα πολύ. Δεν έχω τέτοια θέματα».

Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος πέρα από τον χωρισμό του με την Μαρία Καλάβρια, σχολίασε και την σχέση που του χρεώνουν με την Ιωάννα Τούνη.

«Έφτασε μια σχέση στο τέλος, είμαστε συνεργάτες με τη Μαρία και πραγματικά έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που έχω στη ζωή μου και με έχει στη ζωή της οπότε συνεχίζουμε με διαφορετικούς ρόλους και δεν θα ήθελα με τίποτα να την βγάλω από τη ζωή μου».

Όταν, όμως, ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη δέχθηκε ερώτηση για τη νέα φημολογούμενη σχέση με την Ιωάννα Τούνη θέλησε να ξεκαθαρίσει πως «όταν παίρνεις τηλέφωνο σαν δημοσιογράφος να ρωτήσεις εάν όντως ισχύει κάτι και δεν ισχύει, όταν έχεις πάρει εμένα δηλαδή και σου απαντάω πως είναι επαγγελματικό και δεν τίθεται θέμα να το γράψεις, γράφεις από κάτω μια τέτοια λεζάντα».