Η Khloe Kardashian αποκάλυψε πως είχε κορωνοϊό!

Δεν κατάφερε να τη γλιτώσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Khloe Kardashian αποκάλυψε πως είχε κορωνοϊό!

Ο κορωνοιός χτύπησε την πόρτα και στην οικογένεια Καρντάσιαν, παρόλο που όλοι τηρούσαν προσεκτικά τα μέτρα. Συγκεκριμένα, θετική βγήκε η Khloe.

Συγκεκριμένα, είδαμε στο τρείλερ του νέου επεισοδίου “Keeping Up With the Kardashians”, την Κιμ και Κρις Τζένερ να δείχνουν έντονα την ανησυχία τους για την εξάπλωση του κορωνοιού.

Αρχικά, η Κιμ είπε χαρακτηριστικά: "Απλώς περιμένουμε με ανυπομονησία τα αποτελέσματα για την Khloe, για να δούμε αν το έχει ή όχι" με την Κλόε Καρντάσιαν επιβεβαιώνει λίγα δευτερόλεπτα μετά ότι είναι θετική.

«Μόλις ανακάλυψα ότι έχω κορονοϊό. Έχω πάει στο δωμάτιό μου. Θα είναι μια χαρά, αλλά για δύο ημέρες ήμουν πολύ άσχημα." εξήγησε.

Η Κλόε αποκάλυψε ότι αρκετά συμπτώματα, όπως εμετός, ναυτίες, πονοκεφάλους και έντονο βήχα. "Το στήθος μου έκαιγε όταν έβηχα.", ανέφερε.

Τέλος, εξήγησε πως ο λαιμός της δεν έχει ακόμη αναρρώσει: "Επιτρέψτε μου να σας πω, ότι είναι αληθινό. Όμως, θα το ξεπεράσουμε όλοι." Θετική στον κορωνοιό και η δήμαρχος της πόλης του Μεξικού!

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Άρη Σοϊλέδη με τον κορωνοϊό

Πριν επτά μέρες ο Άρης Σοϊλέδης είχε ανακοινώσει πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοιό και ήταν τελείως ασυμπτωματικός. Μετά από όλες αυτές τις μέρες που ήταν σε καραντίνα κατάφερε να ξεπεράσει τον ιό και να είναι ξανά καλά.

Την χαρούμενη ανακοίνωση έκανε ο Σοϊλέδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram με μια ιστορία. Συγκεκριμένα, έγραψε:

«Ούτε ο COVID-19 με άντεξε για πάνω από 7 ημέρες. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα μηνύματα και το ενδιαφέρον σας. Να είστε πάντα καλά. Αρνητικός», έγραψε ο Άρης Σοϊλέδης. Δείτε εδώ το βίντεο έπος που έκανε στο Tik Tok!

Δείτε παρακάτω

άρης σοιλέδης κορωνοιός

Άρης Σοϊλέδης: Συγκλονίζει με τις δηλώσεις του για τον κορωνοϊό - «Κάθε εβδομάδα...»

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης, και αναφέρθηκε στα πρώτα 24ωρα που συμβιώνει με τον κορωνοϊό στην Ρουμανία, όπου ζει και εργάζεται, ως ποδοσφαιριστής.

«Δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Είμαι από τους τυχερούς που δεν έχω νιώσει τίποτα. Ούτε πυρετό, ούτε αλλοίωση της γεύσης, ούτε πονοκέφαλο, ούτε το λαιμό μου. Τίποτα, τίποτα. Είμαι εντελώς ασυμπτωματικός.

Κάθε εβδομάδα κάνουμε τεστ με την ομάδα και ήμουν εγώ κι άλλοι δύο άνθρωποι, που δεν είχαμε κολλήσει. Δυστυχώς το πέρασε όλη η ομάδα. Ακόμα και γιατροί και φυσικοθεραπευτές. Εγώ δεν ξέρω πώς το κόλλησα, γιατί βρισκόμουν συνεχώς μέσα στο σπίτι. Έκανα τις προπονήσεις μου και επέστρεφα στο σπίτι. Μπορεί να κόλλησα από κάποιο αντικείμενο που έπιασα στο προπονητικό κέντρο» είπε ο Άρης Σοϊλέδης.