Χαμός στο διαδίκτυο με την Σία Κοσιώνη - Το μπέρδεμα και οι αντιδράσεις

Απίστευτο τρολλάρισμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαμός στο διαδίκτυο με την Σία Κοσιώνη - Το μπέρδεμα και οι αντιδράσεις

Είναι πλέον γνωστό ότι η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη και υποχρεωτική παντού. Για εμάς τις γυναίκες όμως, είναι λίγο πιο δύσκολη η όλη κατάσταση, καθώς το μακιγιάζ και τα αξεσουάρ δεν βοηθάνε και πολύ. Ειδικότερα πάνω στην Σία Κοσιώνη, με μια φωτογραφία της που προκάλεσε αντιδράσεις.

Τόσο το κραγιόν και το μεικ απ που αποτυπώνονται πάνω στη μάσκα τόσο και τα σκουλαρίκια στα αυτιά μας εμποδίζουν πολύ καθώς φοράμε την μάσκα. Σε αυτό μπορεί να συμφωνήσει εύκολα και η Σία Κοσιώνη, της οποίας τα σκουλαρίκια μπλέχτηκαν με την μάσκα.

Φυσικά, η ίδια δεν δίστασε να δημοσιεύσει το "ατύχημα" της όσο πιο χιουμοριστικά γίνεται. Θύελλα αντιδράσεως με την ανάρτηση της!

Σία κοσιώνη μάσκα

Στην εκκλησία η Σία Κοσιώνη - Ρίγη συγκίνησης στο διαδίκτυο με την συγκλονιστική φωτογραφία

Η Δευτέρα 26 Οκτωβρίου ήταν αφιερωμένη στον πολιούχο της Θεσσαλόνικης, Άγιο Δημήτριο. Με αφορμή αυτό η Σία Κοσιώνη βρέθηκε στην εκκλησία και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια αρκετά ανατριχιαστική φωτογραφία.

Το προαύλιο της εκκλησίας, ελληνικές σημαίες κρεμασμένες παντού και μια κυρία να βγαίνει φορώντας μάσκα όπως ορίζουν τα μέτρα της κυβέρνησης για την προστασία μας από τον κορωνοϊό.

Δείτε την φωτογραφία της Σίας Κοσιώνης από την εκκλησία

Σία Κοσιώνη στην εκκλησία

Στα γραφεία του ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη - Το απίστευτο στιγμιότυπο

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μέσα στα γραφεία του ΣΚΑΪ και καταγράφει ένα πραγματικά απίστευτο στιγμιότυπο που σημειώθηκε, λίγο πριν βγει στο δελτίο ειδήσεων.

Η δημοσιογράφος μοιράζεται πολύ συχνά τις στιγμές της από την δουλειά της και ειδικά τις τελευταίες μέρες, φαίνεται πως είναι όλο και πιο ενεργή στα social media.

Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες είδαμε και μία αξιολάτρευτη φωτογραφία, στην οποία λίγο πριν φύγει από το σπίτι για να πάει στο δελτίο παίζει με τον γιο της. Δείτε την εδώ.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της λοιπόν, η Σία Κοσιώνη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα προβλήματα της εποχής του κορωνοϊού μέσα στο γραφείο, ειδικά τώρα που όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να φοράμε τη μάσκα της σύμφωνα με τα νέα μέτρα που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση.