Το πρόσωπο έκπληξη που θέλει στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά αλλά συνέχεια της.... ρίχνει άκυρο

Αυτός είναι!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το πρόσωπο έκπληξη που θέλει στο Πρωινό η Φαίη Σκορδά αλλά συνέχεια της.... ρίχνει άκυρο

Μια σπάνια αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά κατά την διάρκεια του Πρωινού το μεσημέρι της Τετάρτης. Η παρουσιάστρια δεν μας έχει συνηθίσει στο να εκφράζει τα παράπονα της on air, πόσο μάλλον για συνεργάτες που επιθυμεί να έχει αλλά δεν μπορεί να "κλείσει". Ειδικά έναν συγκεκριμένο, που της ρίχνει συνεχώς άκυρο.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, προβλήθηκε ένα βίντεο με τον Θανάση Ευθυμιάδη που μας συμβουλεύει πώς μπορούμε να καθαρίζουμε την μύτη μας με φυσικό τρόπο. Μετά την προβολή, λοιπόν, του αποσπάσματος η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:

«Τον θέλω πάρα πάρα πολύ για μόνιμο συνεργάτη στην εκπομπή. Το έχω ζητήσει στην Κατερίνα Παπαμερή, το έχω ζητήσει από το κανάλι. Δεν μπορούν να τον πείσουν. Θεωρώ πως για όλα αυτά τα θέματα που είναι χρηστικά και που όλοι κάνουν μια επιστροφή στη φύση, ο Θανάσης Ευθυμιάδης είναι το καλύτερο πρόσωπο. Εξαιρετικός ηθοποιός, οικογενειάρχης, θαυμάζω τις προσωπικές του επιλογές…». Δείτε εδώ τι δήλωσε ο Ευθυμιάδης για το Ντόλτσε Βίτα!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

"Πόσο ύπουλα!" - Η Σκορδά ταπεινώνει στο Πρωινό τον Αλέξη Γεωργούλη!

Με αφορμή όσα είπε ο Αλέξης Γεωργούλης στην εκπομπή του Τάκη Χατζή για τον μισθό του από το Ευρωκοινοβούλιο, η Φαίη Σκορδά επανέφερε το θέμα στο Πρωινό, την Πέμπτη και "άδειασε" τα όσα είπε.

Θυμίζουμε, ότι μετά την προβολή βίντεο με δηλώσεις που είχε κάνει σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Αλέξης Γεωργούλης για τον μισθό του, ο ίδιος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το Ευτυχείτε κατηγόρησε το Πρωινό για μοντάζ σε όσα είχε πει.

Η Φαίη Σκορδά, λοιπόν, ζήτησε να παίξουν ξανά το απόσπασμα όπως το είχαν προβάλει στο Πρωινό σε αντιπαραβολή με όσα ανέφερε ο ευρωβουλευτής, ηθοποιός και παρουσιαστής στην εκπομπή του Τάκη Χατζή. Αμέσως μετά, η παρουσιάστρια μίλησε αρχικά με τη σιωπή της και στη συνέχεια επέλεξε να πετάξει μόνο μερικά βέλη από την φαρέτρα της:

«Είναι από τις περιπτώσεις που δεν χρειάζεται να σχολιάσεις κάτι παρά μόνο να τον ακούς. Τρελαίνομαι με κάποιους ανθρώπους και με το πόσο ύπουλα θέλουν να λειτουργούν. Η λέξη μοντάζ σημαίνει ότι κάτι κρύβεις, κάτι δεν θέλεις να πεις».

«Μόνο εμένα σηκώθηκαν τα μαλλιά μου;», αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά κλείνοντας το θέμα. Δείτε ακόμα μια δήλωση της Φαίης κατά του Γεωργούλη.