Big Brother - Highlights 28/10: Το ξέσπασμα της Ραμόνα στην Άννα Μαρία και ψυχολογικά άσχημα Ζακ

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother - Highlights 28/10: Το ξέσπασμα της Ραμόνα στην Άννα Μαρία και ψυχολογικά άσχημα Ζακ

Ένα σχετικά ήρεμο επεισόδιο του Big Brother παρακολουθήσαμε χθες 28/10. Ανάμεσα στα highlights ήταν το ξέσπασμα της Ραμόνα στην Άννα Μαρία, αλλά και η εξομολόγηση του Ζακ ο οποίος είναι ψυχολογικά άσχημα.

Μετά το απίστευτο ξέσπασμα της Κρητικιάς δικηγόρου - το οποίο είναι ένα μεγάλο ψέμα - τα πράγματα φαίνεται πως έχουν ηρεμήσει μέσα στο σπίτι.

Το ξέσπασμα της Ραμόνα στην Άννα Μαρία μέσα στο δωμάτιο του Big Brother

Η Ραμόνα Μοροσάνου μιλώντας στον Μεγάλο Αδερφό, ξέσπασε κατά της συμπαίκτριας της με νεύρα, λέγοντας πως η Άννα Μαρία βγάζει κακίες και θέλει συνέχεια να τσακώνεται.

«Τέλος, δεν ασχολούμαι άλλο με αυτήν. Δεν αντέχω να ασχολείται με το παραμικρό. Μέσα στα νεύρα της, βγάλει αλήθειες και είδα κακίες. Έχει θέμα και με εμένα τώρα, δεν με ενδιαφέρει κιόλας αλλά με εκνευρίζει, μου έχει ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι», είπε μεταξύ άλλων η Ραμόνα.

Βέβαια να πούμε πως της ζήτησε συγγνώμη!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση Ζακ

Ο Ζακ μιλώντας στον Μεγάλο Αδερφό, αποκάλυψε πως έχει ενοχληθεί από τη συμπεριφορά της Άννας Μαρίας και συγκεκριμένα για τη συμπεριφορά της στο προχθεσινό επεισόδιο όπου ούρλιαζε, ενώ έπεσε με μανία πάνω στην πόρτα και την ξήλωνε για να αποχωρήσει από το σπίτι.

«Δεν είναι αστείο να ουρλιάζει ο άλλος στο πρόσωπό σου. Αυτή η συμπεριφορά με στενοχώρησε. Με επηρέασε όλο στο σκηνικό, δεν μπορούμε ούτε χαβαλέ να κάνουμε», είπε μεταξύ άλλων, ενώ «λύγισε» και δάκρυσε.

Από τα καλά όμως, οι Δημήτρηδες γιόρτασαν την γιορτή τους!