Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι γιος πρώην ηθοποιού από το Κόκκινο Ποτάμι

Και δεν πάει το μυαλό σας ποιανού...

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι γιος πρώην ηθοποιού από το Κόκκινο Ποτάμι
News 29.10.2020 08:22
Από Ελένη Ζουγανέλη

Το αγοράκι που βλέπετε στην φωτογραφία είναι γιος πρώην ηθοποιού της σειράς, Κόκκινο Ποτάμι και έχει «λιώσει» το διαδίκτο με τις πόζες του.

Ο λόγος για τον γιο του Ιωάννη Παπαζήση και της Βανέσσας Αδαμοπούλου, ενός από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Ιάσωνας είναι πλέον 5 χρονών και οι γονείς του συνεχώςκαμαρώνουν σε κάθε στιγμή της ημέρας να μεγαλώνει, ενώ σίγουρα θα γίνει μοντέλο, αφού είναι κούκλος.

Να σημειώσουμε πως ο Ιωάννης Παπαζήσης μετά το "Κόκκινο Ποτάμι", βρίσκεται στον Alpha, όπου και πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά, Αγγελική.

Δεύτερη είσοδος έκπληξη στις Άγριες Μέλισσες. Μπαίνει ακόμη ένας ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι.

Ιωάννης Παπαζήσης γιος

Έβαλε τέλος στις φήμες πρώην ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι - Είναι οριστικός ο χωρισμός

Τέλος στις φήμες περί επανασύνδεσης με την πρώην σύντροφο του έβαλε ηθοποιός που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε, από τη σειρά Κόκκινο Ποτάμι. Ο χωρισμός τους είναι οριστικός και το επιβεβαίωσε.

Αυτός ο ηθοποιός από το Κόκκινο Ποτάμι έβαλε τέλος στις φήμες και είπε ότι ο χωρισμός του είναι οριστικός

Συγκεκριμένα, οι τελευταίες φήμες θέλουν τον Αργύρη Πανταζάρα και την Έλλη Τρίγγου να είναι ξανά ζευγάρι, με τον ηθοποιό ωστόσο να έχει γίνει έξαλλος με τα όσα γράφονται.

«Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Ούτε πρόταση γάμου, ούτε επανασύνδεση και, πραγματικά, δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είναι τα μόνα δημοσιεύματα που μιλούν για την προσωπική μου ζωή. Τα τελευταία χρόνια μου έχουν χρεώσεις σχέσεις με ηθοποιούς με τις οποίες έχω συνεργαστεί, ακόμα και με θαυμάστριες με τις οποίες έχω βγάλει μια σέλφι. Δεν θα μπω στη διαδικασία να επιβεβαιώσω ή να αρνηθώ τα εν λόγω δημοσιεύματα, γιατί, πολύ απλά, ό,τι και να πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου» ,σημειώνει χαρακτηριστικά ο Αργύρης Πανταζάρας.

Αργύρης Πανταζάρας Έλλη Τρίγκου χωρισμός

Και συνεχίζει μιλώντας στη Real Life: «Ειδικότερα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με όλα αυτά που περνάμε, νομίζω ότι είναι το τελευταίο πράγμα με το οποίο θα μπορούσα να ασχοληθώ. Αυτό, όμως, που έχω να πω είναι πως πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μη μιλάμε για άλλους χωρίς στοιχεία, γιατί μπορεί να δημιουργήσουμε πρόβλημα σε ανθρώπους που δεν εμπλέκονται άμεσα».

Να σημειώσουμε ωστόσο πως, στα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες έχει μπει ο Αργύρης Πανταζάρας τον άνδρα με τον οποίο θα ζήσει έναν νέο έρωτα η Δρόσω, η αδερφή της Ασημίνας, την οποία παίζει η Έλλη Τρίγκου. Για αυτό το λόγο μάλιστα, βγήκαν οι φήμες περί επανασύνδεσης, καθώς συμπρωταγωνιστούν στην ίδια σειρά.

Όσον αφορά ωστόσο το Κόκκινο Ποτάμι να σημειώσουμε πως... επιστρέφει και βγήκαν στη δημοσιότητα όλες οι λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Από το Κόκκινο Ποτάμι στις Άγριες Μέλισσες - Άλλος άνθρωπος ο Αργύρης Πανταζάρας

Πέννυ Αγοραστού: Αποκαλύφθηκε η αλήθεια για τη σχέση της με τον Θέμη από το Κόκκινο Ποτάμι

Share