Χωρισμός μεγατόνων στην showbiz - Γύρισε και πάλι στο σύζυγο της η...

«Δεν ήταν ποτέ τόσο σοβαρός ο έρωτας του»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χωρισμός μεγατόνων στην showbiz - Γύρισε και πάλι στο σύζυγο της η...

Δεν πρόλαβε να στεριώσει η σχέση του Μπραντ Πιτ με το μοντέλο Νικόλ Ποτουράλσκι, καθώς φαίνεται πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Ο χωρισμός έσκασε σαν «βόμβα» στην showbiz, με το μοντέλο να γυρνάει και πάλι στο σύζυγό της.

Ο 56χρονος ηθοποιός και η 27χρονη Νικόλ χώρισαν οριστικά, με μια πηγή να αποκαλύπτει στο Page Six πως ο έρωτας του Μπραντ Πιτ για το μοντέλο από την Γερμανία «δεν ήταν ποτέ τόσο σοβαρός».

Το πρώην, πλέον, ζευγάρι πιστεύεται ότι γνωρίστηκε στο πολυτελές εστιατόριο Borchard στο Βερολίνο, που ανήκει στον σύζυγο της Νικόλ, Ρόλαντ Μαίρη, με τον οποίο έχει έναν «ανοιχτό γάμο». Μάλιστα, τον Αύγουστο προκάλεσε σοκ η είδηση πως το 27χρονο μοντέλο είναι παντρεμένο και πως ο σύζυγός της «δεν ζηλεύει» για την εξωσυζυγική της σχέση με τον διάσημο ηθοποιό. Επίσης, και μια αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης.

Μπραντ Πιτ Νικόλ Ποτουράλσκι χώρισαν

Σοκ στο Hollywood: Χωρισμός μετά από 20 χρόνια γάμου

Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως έχουν ακολουθήσει, μετά από περίπου 20 χρόνια σχέσης, η διευθύντρια της Vogue Άννα Γουίντουρ και ο εκατομμυριούχος του κλάδου των τηλεπικοινωνιών Σέλμπι Μπράιαν.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Page Six, το πρώην ζευγάρι είχε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα -η Άννα Γουίντουρ ήταν σε απομόνωση στην πολυτελή κατοικία της- και δεν είχαν κάνει κάποια κοινή εμφάνιση μαζί για κάποιο χρονικό διάσημα. Πλέον, όμως, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Δεν είναι, πάντως, ακόμη σαφές τι προκάλεσε τον χωρισμό, αλλά οι φήμες λένε ότι ο Μπράιαν επέστρεψε στην πρώην σύζυγό του Κάθριν Μπράιαν, της οποίας ο σύζυγος, επενδυτής τραπεζίτης, Ντέιμον Μετζακάπα πέθανε το 2015. Επιβεβαιώθηκε ακόμα ένας χωρισμός.

Χωρισμός hollywood

Πηγές κοντά στην Κάθριν, ωστόσο, λένε πως δεν τα έχει ξαναβρεί με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος την παράτησε το 1999 για να συνάψει σχέση με την Άννα Γουίντουρ. «Η Κάθριν και ο Σέλμπι έχουν παιδιά μαζί και είναι φίλοι. Αυτό είναι όλο», είπε μια πηγή, όταν ρωτήθηκε για την πιθανή επανασύνδεσή τους.

Έχουν απομακρυνθεί εδώ και έναν χρόνο τουλάχιστον

Εν τω μεταξύ, άλλες πηγές λένε στο Page Six πως ο Μπράιαν βρίσκεται στην πατρίδα του το Τέξας. Τον Νοέμβριο, το Page Six είχε αναφέρει πως τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά μεταξύ της Άννα Γουίντουρ και του Μπράιαν από το 2013, όταν αποκαλύφθηκε πως χρωστούσε περίπου 1,2 εκατομμύρια δολάρια σε φόρους. «Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία τους κοινή εμφάνιση», είχε δηλώσει μια πηγή τότε.

Ωστόσο, το Page Six εντόπισε την Άννα Γουίντουρ τον Φεβρουάριο σε δείπνο με τον Βρετανό ηθοποιό Μπιλ Νάι, με τη διευθύντρια της Vogue -που παίρνει «τρελά» λεφτά για τη θέση της στο περιοδικό- να «λάμπει ολόκληρη». Το ζευγάρι είναι πολύ καλοί φίλοι και έχουν θεαθεί σε παραστάσεις τόσο στο Λονδίνο όσο και στη Νέα Υόρκη.