Εκτός Αθηνών με αντρική φιγούρα στο πλευρό της η Σίσσυ Χρηστίδου - Και όχι δεν είναι ο Θοδωρής Μαραντίνης

Ποιος άντρας βρέθηκε στο πλερό τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός Αθηνών με αντρική φιγούρα στο πλευρό της η Σίσσυ Χρηστίδου - Και όχι δεν είναι ο Θοδωρής Μαραντίνης

Εκτός Αθηνών βρέθηκε για λίγες ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου, λίγο πριν το Σαββατοκύριακο. Στο πλευρό της, βρέθηκαν τα παιδιά της, αλλά και ένας άντρας, που δεν ήταν ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Μπορεί η κακοκαιρία Κίρκη να «χτυπούσε» την Ελλάδα φέρνοντας μέχρι και χιόνια, ωστόσο, αυτό δεν την πτόησε και ταξίδεψε μέχρι την Αράχοβα, μπαίνοντας έτσι σε ένα άκρως χειμωνιάτικο mood.

Η Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει τα ταξίδια και σε αρκετά από αυτά τη βλέπουμε να έχει μαζί της και τους δύο της γιους, Φίλιππο Ραφαήλ και Μιχαήλ Άγγελο. Ενώ συχνά βλέπουμε μαζί τους και τον κουμπάρο της, Παύλο Σταματόπουλο.

Φτάνοντας στην Αράχοβα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στιγμιότυπα από το πώς περνούν.

Σίσσυ Χρηστίδου Παύλος Σταματόπουλος

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης παιδιά

Δείτε εδώ ένα μοναδικό flashback! Φωτογραφίες από τον γάμο που είχαν κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης! Έχει μείνει αξέχαστος στην ελληνική showbiz...

«Σούσουρο» με τα νέα που διέρρευσαν για τον Θοδωρή Μαραντίνη και τη Σίσσυ Χρηστίδου

Κανονικό «σούσουρο» έχει δημιουργηθεί εδώ και λίγους μήνες με μερικά νέα που έχουν διαρρεύσει για τον Θοδωρή Μαραντίνη και τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, ένα θέμα για το οποίο δεν έχει τοποθετηθεί κανένας από τους δύο.

Οι δυο τους δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα από τη μέρα του χωρισμού τους ωστόσο είναι αλήθεια πως διατηρούν πολύ καλές σχέσεις κυρίως για χάρη των δύο παιδιών τους. Έτσι πολύ συχνά τους βλέπουμε να συναντιούνται και να κάνουν κοινές δραστηριότητες.

Αυτά είναι τα νέα για τη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη με τα οποία έχει δημιουργηθεί «σούσουρο»

Πριν από λίγο καιρό λοιπόν, οι Onirama, οι οποίοι εμφανίστηκαν πρόσφατα στο Mega, κυκλοφόρησαν το κομμάτι «Αχ να σε ξέχναγα».

Από τη στιγμή εκείνη πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν πως ο Θοδωρής Μαραντίνης το έγραψε αναφερόμενος στην Σίσσυ Χρηστίδου.

Βέβαια ο τραγουδιστής ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο και πρόκειται αποκλειστικά για φήμες.