Χαμός έξω από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου - Τι συμβαίνει

Βρέθηκε εκεί η κάμερα εκπομπής και τα κατέγραψε όλα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός έξω από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου - Τι συμβαίνει

Έξω από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλο βρέθηκε σήμερα η κάμερα του Ευτυχείτε και κατέγραψαν τον χαμό από τα λουλούδια που περίμεναν την πρώην παρουσιάστρια!

Η Ελένη σήμερα έχει γενέθλια και γιορτάζει τα 51 της χρόνια με τους αγαπημένους της ανθρώπους, ωστόσο πολύ θαυμαστές έστειλαν τα δικά τους δώρο στο σπίτι της! Το ίδιο έκανε και η εκπομπή Ευτυχείτε που έστειλε εκεί την ρεπόρτερ της για να της παραδώσει μια ανθοδέσμη.

Ωστόσο, η μέρα της Ελένης δεν ξεκίνησε καλά αφού ένα δημοσίευμα για το γιος της κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Βίντεο έξω από το σπίτι της Ελένης και του Ματέο Παντζόπουλου

Χαρές στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Μεγάλες χαρές βιώνουν από εχθές στο σπίτι τους η Ελένη Μενεγάκη και φυσικά ο αγαπημένος της σύζυγος, Ματέο Παντζόπουλος, καθώς ένας πολύ κοντινός τους άνθρωπος, γιόρτασε χθες τα γενέθλιά του και του ευχήθηκαν με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι πολύ δεμένο και προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται μαζί, ειδικά από τη στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη ολοκλήρωσε τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στην τηλεόραση το καλοκαίρι που πέρασε.

Αυτές είναι ο χαρές που βιώνουν στο σπίτι τους η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος

Πολύς από αυτόν τον χρόνο αφιερώνεται στην οικογένεια και έτσι η Ελένη Μενεγάκη βρήκε την ευκαιρία να ευχηθεί δημόσια στον αγαπημένο της αδερφό, Θοδωρή Μισόκαλο, ο οποίος είχε χθες τα γενέθλιά του.

«Όχι γιατί είναι ο αδελφός μου αλλά είναι το καλύτερο παιδί! Χρόνια σου πολλά Θοδωρή μου!!! Σ’ αγαπάμε», έγραψε η παρουσιάστρια στη λεζάντα της υπέροχης ανάρτησής της.

Βέβαια πέρα από αυτή την ανάρτηση με τον αδερφό της, χθες η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε και μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με στενό κόκκινο φόρεμα. Δείτε την εδώ.