Μy Style Rocks: Η Ελισάβετ απαντά στα επικριτικά σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου - "Έβαλα τα κλάματα..."

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μy Style Rocks: Η Ελισάβετ απαντά στα επικριτικά σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου -

Στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου έπρεπε να ντύσει μια συμπαίκτρια της και η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε πως την "έθαψε". Στις δηλώσεις της απάντησε η Ελισάβετ στην κάμερα του Πρωινού.

Η Ελισάβετ έντυνε την συμπαίκτρια της Μαίρη, και κατά της Έλενα οι επιλογές της την "έθαψαν".

«Με έκανε να ξεσπάσω σε κλάματα ο συγκεκριμένος σχολιασμός της κ. Χριστοπούλου ως προς το outfit που δημιούργησα στη Μαίρη με τον χαρακτηρισμό ότι την έθαψα. Δεν νομίζω ότι έναν άνθρωπο τον θάβεις αν του βάλεις ρούχα και παπούτσια, τον θάβεις με τις λέξεις ή τις πράξεις σου». δήλωσε στην κάμερα του Πρωινού η Ελισάβετ και συνέχισε:

«Εγώ δεν χρησιμοποιώ στυλίστα, δεν έχω καμία βοήθεια. Μπορεί 3 στις 10 κοπέλες να έχουν στυλίστα», τόνισε η Ελισάβετ Αϊνατζόγλου σχετικά με τα κορίτσια που χρησιμοποιούν στυλίστα στο My Style Rocks. Μεγάλη ένταση στο πλατό δημιουργήθηκε και χθες ανάμεσα στις παίκτριες. Δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη.

My Style Rocks: Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης - Η παρατήρηση που έκανε στις παίκτριες

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης κατάφερε να γίνει για ακόμα μία φορά έξαλλος με τις διαγωνιζόμενες, ενώ δε δίστασε να τους κάνει και μία αυστηρή παρατήρηση για τον τρόπο με τον οποίο βαθμολογούν.

Αφορμή στάθηκε το look της Άρτεμις που ήταν πολύ απλό αλλά παρόλα αυτά βαθμολογήθηκε πολύ καλά από τις συμπαίκτριές της.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης αποφάσισε να μιλήσει στα κορίτσια και τους είπε πως οι βαθμοί τους λειτουργούν ως ψήφοι και άρα θα έπρεπε να προσέξουν λίγο περισσότερο γιατί πρόκειται για έναν διαγωνισμό, ενώ στη συνέχεια συμφώνησε με τα όσα είπε και ο Λάκης Γαβαλάς.