Πρώην παίκτρια του Master Chef συγκλονίζει - "Δεν μιλάω με τον πατέρα μου γιατί..."

Ο λόγος για...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πρώην παίκτρια του Master Chef συγκλονίζει -

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε η Μαριάννα Πουλμέντη η πρώην παίκτρια του Master Chef και αποκάλυψε την άσχημη σχέση που έχει με τον πατέρα της.

«Με τον μπαμπά μου δεν μιλάμε καθόλου, έχουμε να μιλήσουμε 4-5 μήνες. Υπάρχει ένα μεγάλο χάσμα ανάμεσά μας, έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια, έχω απομακρυνθεί, έχω ψυχρανθεί, οπότε δεν με αφορά αυτή η σχέση καθόλου. Δεν έχω καμία σχέση με τα αδέρφια μου και γενικότερα με την οικογένειά του.

Ελπίζω μετά από χρόνια, όταν μεγαλώσουν, να έρθουν να με βρουν. Πραγματικά εγώ τα αγαπώ και είναι ευπρόσδεκτα. Και θέλω να είναι καλά κι εκείνος και η οικογένειά του», είπε χαρακτηριστικά η Μαριάννα Πουλμέντη. Δείτε ακόμα ποιος πρώην παίκτης θα γίνει μπαμπάς!

Σπαράζει η Ντέμη του Masterchef για την πρώην της: "Νιώθω εγκατάλειψη!"

Μεγάλη έκταση έχει πάρει τον τελευταίο καιρό η δήλωση της Ντέμη, της πρώην παίκτριας του Masterchef, περί χωρισμού με την σύζυγο της. Έτσι, η ίδια αποφάσισε να ξανά μιλήσει (δείτε εδώ την πρώτη δήλωση της) και να εκφράζει για ακόμη μια φορά την λύπη της για την όλη τροπή που έχει πάρει η σχέση της με την Άλκηστις.

Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του μαγειρικού σόου μίλησε στη κάμερα του Pop Up και αποκάλυψε πως βρίσκεται σε μια πολύ άσχημη ψυχολογικά κατάσταση, πως είναι συναισθηματικά μπερδεμένη και πως νιώθει αρκετά εγκαταλελειμμένη. Επίσης, πρόσθεσε πως δεν είχαν προσωπικά προβλήματα αλλά το θέμα της δημοσιότητας, μετά την είσοδο της στο παιχνίδι, πήρε πολύ μεγάλες διαστάσεις και πως δεν το χειρίστηκαν τόσο καλά όσο θα έπρεπε. Τέλος, ανέφερε πως επίσημα δεν έχουν πάρει διαζύγιο αλλά η επικοινωνία του είναι ελάχιστη γιατί το πρόγραμμα της συζύγου της είναι αρκετά γεμάτο, μη αφήνοντας το περιθώριο για μια τυχόν επανασύνδεση.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα: