Ελένη Μενεγάκη: Η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων - Τη δείχνει πάνω σε τρακτέρ!

Πρωτότυπο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Η εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων - Τη δείχνει πάνω σε τρακτέρ!

Σήμερα 29 Οκτωβρίου η Ελένη Μενεγάκη έχει τα γενέθλια της. Η παρουσιάστρια έγινε 51 ετών και μας έδειξε την όμορφη και πρωτότυπη τούρτα της!

Η Ελένη μετά από πολλά χρόνια γιόρτασε τα γενέθλια της μακριά απο τις κάμερες και τα φώτα.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν θα μοιραζόταν μόνη της την τούρτα γενεθλίων της στον λογαριασμό της ευχαριστώντας όσους την θυμήθηκαν,

Η τούρτα όπως βλέπεται δείχνει την παρουσιάστρια πάνω σε ένα τρακτέρ σε έναν μεγάλο κήπο με πολλά λαχανικά. Ίσως μα δείχνει την νέα ζωή της στην Άνδρο που και στο σπίτι της στην Αθήνα όπου και φροντίζει τους κήπους της.

Αναλυτικά έγραψε:

«Ήταν μια όμορφη μέρα ... και κλείνει με άλλη μια τούρτα ( κάποιος είχε πολύ έμπνευση) !Σας ευχαριστώ πολύ όλους , με κάνατε να νιώθω πως γιορτάσαμε μαζί τα γενέθλια μου !», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα των φωτογραφιών που κοινοποίησε. Δείτε τις ευχές της Άσης Μπήλιου

μενεγάκη τούρτα γενεθλίων

Άγγελος Λάτσιος: Μωρό στην αγκαλιά της Ελένης Μενεγάκη! Η αδημοσίευτη φωτογραφία που "έριξε" το instagram

Γενέθλια σήμερα για την Ελένη Μενεγάκη και ο γιος της Άγγελος Λάτσιος θέλησε να της ευχηθεί χρόνια πολλά φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία από τότε που ήταν μωρό και τον κρατούσε στην αγκαλιά της.

Η φωτογραφία αυτή έχει τραβηχτεί καλοκαίρι και συνοδευόταν από τα παρακάτω συγκινητικό μήνυμα:

«Happy birthday to this star! 51 never looked prettier! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!! Σ’ αγαπάω πολύ και θα είμαι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου για πάντα!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Άγγελος Λάτσιος.

άγγελος λάτσιος