Μπήλιου για Ελένη: "Την επόμενη χρονιά θα..." - Της έστειλε χρόνια πολλά κι έκανε την αποκάλυψη!

Δεν το περίμενε κανείς αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μπήλιου για Ελένη:

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα έχει γενέθλια - δείτε εδώ τι γίνεται έξω από το σπίτι της - και η Άση Μπήλιου θέλοντας να της ευχηθεί χρόνια πολλά έκανε και μια αποκάλυψη!

Συγκεκριμένα η αστρολόγος ανέφερε στον αέρα των Κου Κου:

“Η Ελένη έκανε ένα μικρό break και αυτή… Επειδή ασχολείται με την αστρολογία ξέρει σίγουρα τα πολύ βασικά σχετικά με τις προβλέψεις… Νομίζω δεν ήταν τυχαία η επιλογή να κάνει αυτό το break τώρα, γιατί έρχεται αυτός ο κρόνος που είναι στον υδροχόο, οπότε νομίζω ότι η ίδια καταλάβαινε ότι δεν χρειάζεται να είναι στις τηλεοπτικές επάλξεις. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα ξαναείναι. Απλά δεν θεωρώ ότι είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή και νομίζω ότι και εκείνη θεωρεί το ίδιο. Από την επόμενη χρονιά νομίζω θα ακούσουμε διάφορα πράγματα”,ανέφερε χαρακτηριστικά η Άση Μπήλιο.

Δες το βίντεο:

Η Άση Μπήλιου αποκαλύπτει για την Ελένη Μενεγάκη: "Αστρολογικά προβλέπω ότι..."

Η Άση Μπήλιου έκανε την κλασική εμφάνισή της στην Φωλιά των Κου Κου και πριν ξεκινήσει τις προβλέψεις της αποκάλυψε τι φανερώνει το ζώδιο της Ελένης Μενεγάκη για το αν θα επιστρέψει ή όχι στην ελληνική τηλεόραση.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Ήταν συγκινητικό όλο αυτό γιατί καταλαβαίνω ότι τελειώνει ένας κύκλος. Είναι όμως ένας άνθρωπος και μια εκπομπή που μπαίνει στα τηλεοπτικά σπίτια πάρα πολλά χρόνια και δεν είναι μόνο τα 15 χρόνια στον ALPHA αλλά και τα άλλα τόσα στον ΑΝΤ1 και το ότι ανακοινώνει πως θα σταματήσει έστω και προσωρινά γιατί για εμένα μόνο προσωρινά μπορεί να σταματήσει από αυτό που μπορώ να καταλάβω, μιλώντας πάντα αστρολογικά". Άση Μπήλιου - ζώδια: Μέχρι το 2022 μας χτυπάνε Εκλείψεις

Δείτε τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου για την Ελένη Μενεγάκη

Το ωροσκόπιο της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1969. Πολύ απλά «έχει αστέρι», με ένα stellium τεσσάρων πλανητών στο Ζυγό, το ζώδιο της ομορφιάς, της αρμονίας, της δημοφιλίας. Η Ελένη γεννήθηκε για να αρέσει. Και δεν μπορεί να υπάρξει έξω από αυτό.

Ήλιος στο Σκορπιό – Σελήνη στους Διδύμους: Η μορφή, όχι το περιεχόμενο, η εμφάνιση και όχι οι πολλές πολλές αναλύσεις είναι σημαντικά για εκείνη. Συχνά όμως πηγαίνει από το ένα άκρο στο άλλο, χωρίς να το συνειδητοποιεί.

Το ωροσκόπιό της δείχνει ένα άτομο με χάρισμα στην επικοινωνία και την έκφραση,«δώρο» το οποίο την έκανε tv περσόνα και βασίλισσα της πρωϊνής ζώνης. Έχει όμως και την τάση να είναι σκόρπια στο χώρο, και συχνά τα μόνα συναισθήματα που καταφέρνει να αναγνωρίσει είναι επιφανειακά. Στην αγάπη, το ενδιαφέρον της αμφιταλαντεύεται, αν και μπαίνει με πάθος σε κάθε νέα ιστορία. Τι τη σώζει; Η θέληση, η οποία βασίζεται πάντα στην πανίσχυρη διαίσθησή της.

Ωροσκόπος Κριός, ο Άρης στο δέκατο οίκο: Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και όσοι έχουν ωροσκόπο Κριό Θέλουν να είναι «πρώτοι» σε ό,τι κάνουν. Εξαιρετικά δραστήρια, φιλόδοξη, παρορμητική, διαθέτει θάρρος και τόλμη προκειμένου να ικανοποιήσει την επιθυμία της για διάκριση και αυτοπροβολή, με την έννοια της παρουσίασης του εαυτού στον έξω κόσμο.

Ο Κριός ως ενέργεια δίνει μια τάση προς την πολιτική και γενικότερα τη δημόσια παρουσία. Οποιαδήποτε εργασία ή δραστηριότητα απαιτεί φρέσκες ιδέες ή / και αγωνιστική διάθεση της ταιριάζει. Επίσης, επιθυμεί βαθιά και με πάθος να ηγείται, μια τάση που εντείνεται από τον control-freak Άρη στον Αιγόκερω στον «δημόσιο» 10 οίκο. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που η Ελένη έχει κάνει τον εαυτό της brand.

Με δεδομένη τη Σελήνη της (η πιο ισχυρή συναισθηματική ανάγκη) στους Διδύμους, ζώδιο της επικοινωνίας και των ΜΜΕ, η ανάγκη για αυτοπροβολή και μια «πρώτη εγώ» τοποθέτηση στο χώρο, την κάνει brand στην τηλεόραση. Η ζωή της είναι πλούσια σε πάθος και φλογερές σχέσεις. Στον έρωτα είναι γρήγορη, επιθετική, και βρίσκει πάντα στόχο. Είναι επίσης λάτρης των απολαύσεων, τις οποίες ελκύει με ανοιχτή και ανάλαφρη προδιάθεση.

Ο Άρης, στον δέκατο οίκο, είναι μια πολύ σημαντική θέση που της χαρίζει επιτυχία, προβολή, απόδοση και επίδοση. Όχι όμως τόσο άκοπα όσο φαίνεται. Μπορεί εύκολα να ξεπεράσει η ίδια τα όριά της και να εξαντλήσει την ενέργειά της καταβάλλοντας, συχνά χωρίς να το καταλαβαίνει, υπερβολική προσπάθεια. Με μια λέξη, έχει μια τάση προς το burn-out.

Οι άνθρωποι με αντίθεση Κρόνου- Ήλιου θεωρείται πως έχουν κάποια μορφή πατρικού συνδρόμου. Ως γνωστό, η Ελένη στερήθηκε τον πατέρα της από μικρή ηλικία. Υπάρχει μια βαριά κι ασήκωτη πλευρά της, μια ανάγκη για ασφάλεια και αυθεντία, που την κάνει να σχετίζεται με άντρες μεγαλύτερης ηλικίας ή κύρους. Δεν είναι καθόλου απίθανο να έχει μια υποκειμενική αίσθηση ότι δεν τα πάει τόσο καλά όσο λένε οι άλλοι ή να βιώνει την επιτυχία της μέσα από ένα φάσμα κούρασης – αυτό που λέμε «έχω περάσει δια πυρός και σιδήρου».

Η Αφροδίτη στο Ζυγό σε σύνοδο με το Δία και τον Ουρανό, τής χαρίζει όλα αυτά τα ζηλευτά: Oμορφιά, χάρη, δημοτικότητα, σεξ απίλ και πολλούς, μα πάρα πολλούς (Δίας) θαυμαστές. Ο Ουρανός φέρνει το όλο πράγμα στην Τηλεόραση (ο Ουρανός ελέγχει τα νέα μέσα) και όντας απέναντι από τον Ωροσκόπο, σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο, την κάνει πολύ αγαπητή στο κοινό, ως εκ θαύματος!

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Ο Ουρανός, συν-υπεύθυνος για τη δημοφιλία της, κάνει... αντιπολίτευση στις σχέσεις, που ως δια μαγείας στέκονται εμπόδιο στο δρόμο για την ελευθερία. Πολύ πιθανόν η Ελένη να προσελκύει ανθρώπους που επιμένουν ιδιαίτερα στην αυτονομία τους, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιορίσει τη δική της. Και αυτό την ενοχλεί.