Η Σταματίνα Τσιμτσιλή "άδειασε" το Στην υγειά μας ρε παιδιά - «Με έχει καλέσει 15 φορές ο Παπαδόπουλος αλλά...»

Όσα είπε στον αέρα του Happy Day

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, θέλησε να κάνει μια εξομολόγηση για την εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά και να αποκαλύψει το λόγο που παρόλο που την έχει καλέσει 15 φορές ως καλεσμένη, εκείνη έχει αρνηθεί.

Αυτά είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και "άδειασε" την εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να "αδειάσει" την εκπομπή λέγοντας πως δεν μπορεί τα τυριά που τα βλπέπει το φως, ενώ νιώθει πως τα μεζεδάκια μπορεί να έχουν αλλοιωθεί.

«Θέλω να κάνω μια εξομολόγηση που θα την ακούσει και η μαμά μου, η οποία λατρεύει τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή του. Είδατε που είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ότι είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν τους θέλουμε και δεν τους καλούμε και κάποιοι άλλοι που δεν μας έρχονται ποτέ. Θέλω να κάνω μια παραδοχή γιατί εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, αυτών που δεν έχουν πάει ποτέ και δεν θέλουν.

Και θέλω να το ξεκαθαρίσω τι εννοώ. Μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Σπύρος Παπαδόπουλος, τον θαυμάζω. Με έχει καλέσει καμιά 15αρια φορές και έχω πει “όχι”. Δεν μπορώ αυτά τα γυρίσματα τα πολύωρα. Εγώ εν τω μεταξύ δεν πίνω αλκοόλ, δεν μπορώ να φάω αυτά τα τυριά που τα βλέπει το φως και κάπως νιώθω ότι μπορεί να έχουν αλλοιωθεί όλα αυτά τα μεζεδάκια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Χθες να σημειώσουμε πως βγήκε μια σημαντική ανακοίνωση για την εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά, από το κανάλι του ΣΚΑΙ.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια του Happy Day - Τι συνέβη

Συγκλονιστικά τα νούμερα τηλεθέασης του Happy Day, ευχάριστα και τα νέα για την παρουσιάστρια αυτού, Σταματίνα Τσιμτσιλή! Η πρωινή ζώνη της Τετάρτης 21/10 ανήκει στον ALPHA, σύμφωνα με όσα κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το μπρίο, το κέφι, το χαμόγελο και την απίστευτη ομάδα της έχουν αγαπηθεί όσο τίποτα άλλο από το τηλεοπτικό κοινό κι αυτό φαίνεται καθημερινά στα ποσοστά που σημειώνονται στην Nielsen.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη το Happy Day σημείωσε στο δυναμικό κοινό 17,4% κατακτώντας την πρωτιά της ζώνης του.

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 15,1
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 14,6
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 10,5
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 9,3
  • ALPHA: Happy Day 17,4

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα της Τετάρτης 21/10 για όλα τα προγράμματα της tv!