Σάλος με την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ - Συνεχίζονται οι κατηγορίες Πετράκου

«Η σημαντική συνέντευξη που κόπηκε χθες από τον Alpha δεν ήταν η...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάλος με την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ - Συνεχίζονται οι κατηγορίες Πετράκου

Σάλο έχει προκαλέσει η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ η οποία δεν προβλήθηκε ποτέ στον αέρα του ALPHA. Καλεσμένος τους μεταξύ άλλων που μίλησαν για τον κορωνοϊό ήταν και ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος δεν σταματάει τις δημόσιες καταγγελίες.

Χθες, με μια ανάρτηση του προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων για το γεγονός, ενώ πριν λίγα λεπτά θέλησε να αποκαλύψει ότι η εκπομπή κόπηκε για τη συνέντευξη του λοιμωξιολόγου και παιδιάτρου κ. Καβαλιώτη και όχι για την δική του.

Όσα έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος για την εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ

Η σημαντική συνέντευξη που κόπηκε χθες από τον Alpha δεν ήταν η δική μου. Ήταν του κυρίου Καβαλιώτη, Παιδίατρου – Λοιμωξιολόγου, Διευθυντή Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Ειδικών Παθήσεων (Λοιμωδών) Θεσσαλονίκης!

Τον κορυφαίο αυτόν Ελληνα γιατρό τον έφεραν με αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη για την εκπομπή. Αυτά που είπε στη συνέντευξη ήταν φωτιά κατά των μέτρων και της βιοτρομοκρατίας που ζούμε (δικά του λόγια).
Στο τρέιλερ τον αποκάλεσαν “αρνητή γιατρό”…ποιον; τον Καβαλιώτη!

Ψάξτε το βιογραφικό του…

Ο άνθρωπος είναι καταξιωμένος και σπουδαίος επιστήμονας. Κουβέντα γι αυτόν…
Και λένε ότι κόπηκε η δική μου συνέντευξη…
Με βρίζουν γιατί μίλησα ενώ δεν είμαι γιατρός, και κόβουν τη συνέντευξη ΚΟΡΥΦΑΊΟΥ λοιμοξιολόγου…
Εγώ ότι βρήκα τόσους μήνες, το μοιράστηκα με όλους στο βίντεο της 28ης.

Οι δημοσιεύσεις μου για το θέμα σταματάνε εδώ! Γι αυτό άλλωστε έφτιαξα το βίντεο. Γιατί κουράστηκα καθημερινά να αντιπαρατίθεμαι. Τα στοιχεία που βρήκα είναι εκεί για όποιον θέλει να τα ερευνήσει.
Δεν είχα σκοπό να πείσω κανέναν γι αυτά που λέω πάρα μόνο να παρακινήσω τον καθένα μας να ενεργοποιήσει την προσωπική του διάκριση.
Αυτός είναι ο πόλεμος της δικής μας γενιάς. Κάντε πόλεμο με τον εχθρό, όχι μεταξύ σας.

Αντώνης Σρόιτερ Γρηγόρης Πετράκος Tik Talk

Να σημειώσουμε πως πρεμιέρα με την εκπομπή του ο Αντώνης Σρόιτερ έκανε την Πέμπτη 8/10 στον ALPHA με το Tik Talk και τα νούμερα τηλεθέασης που έφτασαν στα γραφεία προκάλεσαν χάος!