Απίστευτο κράξιμο στον Θάνο Καληώρα - «Δεν έκλεισα δουλειά σε ριάλιτι με κριτή...»

Όσα είπε για την αποχώρηση του από το " Κλουβί με τις τρελές"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απίστευτο κράξιμο στον Θάνο Καληώρα - «Δεν έκλεισα δουλειά σε ριάλιτι με κριτή...»

Τον Θάνο Καληώρα... έκραξε ηθοποιός μετά την αποχώρηση του από την παράσταση "Το κλουβί με τις τρελές", χωρίς να μασάει τα λόγια του.

Ο λόγος για τον Πάνο Μαλικούρτη, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου.

«Όταν συμφώνησα να είμαι στο “Κλουβί με τις τρελές”, έκλεισα μια δουλειά σε ένα θέατρο, σε ένα μιούζικαλ, στο χώρο μου, στο αντικείμενό μου. Δεν έκλεισα μια δουλειά σε ένα ριάλιτι με κριτή τον Θάνο Καληώρα.

Καλό θα είναι αν βρεθούν ποτέ στη θέση του ή σε παρόμοια θέση να μην φέρνουν σε δύσκολη θέση νεότερους καλλιτέχνες. Δεν τον ήξερα τον άνθρωπο…

Μου το μετέφεραν, το εξέλαβα όπως το εξέλαβα και επειδή όλες μου οι σκηνές ήταν με τον κύριο Καληώρα, θεώρησα πιο ωραίο να πάρω τα πράγματά μου και να φύγω», είπε ο Πάνος Μαλικούρτης.

Πάνος Μαλικλούρτσης κράξιμο σε Θάνο Καληώρα

Η συγκεκριμέν ηθεατρική παράσταση να σημειώσουμε πως έχει πολυσυζητηθεί και αυτό γιατί πολλοί ηθοποιοί έχουν τσακωθεί, αλλά και αποχωρήσει. Ανάμεσα τους σάλο είχε προκαλέσει και η αποχώρηση του Άρη Μακρή.

Μαρία Ιωαννίδου: Έκραξε τον Καληώρα: "Γιατί να μην το πούμε; Αυτό που έκανε..."

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του Θάνου Καληώρα από την θεατρική παράσταση "Το κλουβί με τις τρελές".

«Τον ζήλεψαν τον Λάκη Γαβαλά. Ευθαρσώς μπορούμε να το πούμε ότι κάποιος πρωταγωνιστής… ήταν ακατανόητο αυτό που έκανε. Είχε υπογράψει συμβόλαιο, είχε κάνει φωτογράφιση… Για τον Θάνο Καληώρα λέω, γιατί να μην το πούμε», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαρία Ιωαννίδου και συνεχίζει:

Θάνος Καληώρας το κλουβί με τις τρελές μαρία Ιωαννίδου

«Περιφρόνησε όλο τον θίασο γιατί προέβαλαν λέει όλοι τον Λάκη Γαβαλά. Κανείς δεν προέβαλε τον Λάκη. Ο Λάκης Γαβαλάς είναι ο Λάκης Γαβαλάς, αυτός που είναι. Τα κανάλια αυτόν ήθελαν και την… αρχαία Μαρία Ιωαννίδου».

Στην ίδια κάμερα κατέρρευσε συναισθηματικά ο Λάκης Λαζόπουλος, νωρίτερα. Δείτε εδώ το απίστευτο βίντεο