Θετικοί στον κορωνοϊό Κατερίνα Ζαρίφη και Αναστάσιος Ράμμος - Η ανακοίνωση του Κοκλώνη

Τέλος το J2US

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θετικοί στον κορωνοϊό Κατερίνα Ζαρίφη και Αναστάσιος Ράμμος - Η ανακοίνωση του Κοκλώνη

Την είδηση πως η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Ανατάσιος Ράμμος είναι θετικοί στον κορωνοϊό έκανε γνωστή ο Νίκος Κοκλώνης στον αέρα της εκπομπής "Ευτυχείτε".

Μάλιστα θα αναβληθεί το J2US για δύο εβδομάδες, με το show του Open να επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από 15 ημέρες.

«Πήραμε την απόφαση και για 15 μέρες κλεινόμαστε σπίτι μας όλοι, καλού κακού. Δεν θα έχουμε J2US ούτε την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα δυστυχώς είχαμε άλλα δύο θετικά αποτελέσματα, τα οποία είχαν βγει αρνητικά. Δεν ξέρουμε πού κόλλησαν. Εμείς πρέπει να πάρουμε πάλι όλες τις προφυλάξεις, άρα 15 μέρες δεν βγαίνει τίποτα στον αέρα, κανένα γύρισμα, κανένα show. Όλοι ασυμπτωματικοί, όλοι μια χαρά και αυτό είναι που πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας.

Αυτός ο ιός είναι τόσο κοντά μας που μπορεί να μη νιώθουμε τίποτα, να μη φαίνεται τίποτα, να είμαστε μια χαρά και τελικά να βγούμε θετικοί και να το μεταδίδουμε. Άρα, αποστάσεις, τεστ και μάσκες. Εγώ πήρα την απόφαση να μην κρύψουμε ούτε ένα περιστατικό, αυτό έχει τα καλά του και τα κακά του γιατί καταλαβαίνεις ότι πάρα πολλοί θα ήθελαν να αποκρύψουν κάποια κρούσματα για πολλούς λόγους. », είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Κοκλώνης.

Toν θρίαμβο ωστόσο είδε ο Νίκος Κοκλώνης και το J2US στο Opentv πριν λίγες ημέρες

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στο J2US - Αναβάλλεται το live του Σαββάτου

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νίκος Κοκλώνης θέλησε να ανακοινώσει πως βρέθηκε ένα νέο κρούσμα κορωνοϊού στο J2US με αποτέλεσμα να αναβληθεί το live του Σαββάτου.

Μετά την Πηγή Δεβετζή - η οποία πλέον ξεπέρασε τον ιό - ακόμα ένα μέλος της ομάδας του δημοφιλούς show βρέθηκε θετικό στον επικίνδυνο ιό και έτσι ο Νίκος Κοκλώνης πήρε την απόφαση να ακυρώσει το live αυτής της εβδομάδας προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού.

«Κατά τη διάρκεια του προληπτικού ελέγχου για τον Covid-19 που γίνεται δύο φορές την εβδομάδα στο σύνολο των συντελεστών και συμμετεχόντων του Just The 2 Of Us, τηρώντας πιστά όλα τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας, μέλος της ομάδας βρέθηκε σήμερα θετικό στον κορωνοϊό.

Ήδη από το πρωί έχουν πραγματοποιηθεί 85 τεστ σε συνεργάτες του Just The 2 Of Us και μέχρι στιγμής είναι όλα αρνητικά, ενώ συνεχίζονται οι έλεγχοι στο σύνολο των συντελεστών.

Ακολουθώντας όμως τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας, όλα τα μέλη της παραγωγής και οι συμμετέχοντες του show μπαίνουν σε κατ’οίκον καραντίνα μέχρι να γίνει επαναληπτικός έλεγχος σε 5 με 7 μέρες. Έτσι το live αυτού του Σαββάτου 31 Οκτωβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί.

Μπροστά στο πολυτιμότερο αγαθό που είναι η υγεία μας, οφείλουμε να είμαστε υπεύθυνοι και προσεκτικοί. Για την Barkingwell αλλά και εμένα προσωπικά η πρώτη προτεραιότητα είναι η υγεία των συνεργατών μας και η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας και εύχομαι σύντομα να είμαστε και πάλι κοντά σας», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Δείτε εδώ τι απάντησε ο Τριαντάφυλλος για τις κατηγορίες της Ευρυδίκης.

Νίκος Κοκλώνης κορωνοϊός J2US